DRIVER_POWER_STATE_FAILURE Mavi Ekran Hatası

MrJacques

Centipat
Merhaba,

Windows 10 güncellemesi yaptıktan sonra 3 gündür sürekli bilgisayarım donarak ve takılarak açılıyor. Belirli bir süre geçtikten sonra kendine geliyor. Bunun için sanıyorum hatalı bir güncelleştirme yüklendi ve güncellemeyi geri aldığımda sorun düzeldi. En azından ben öyle sanmıştım, fakat şu anda bilgisayar hem açıldığında sorun yaşıyorum hem de bilgisayarıma yeniden başlat komutu yaptığımda aşağıda yer alan "DRIVER_POWER_STATE_FAILURE" hatasını alıyorum. DMP uzantılı dosyalarımı yükledim, konu hakkında destek ve yardımlarınızı rica ediyorum.

Teşekkürler,
Saygılarımla.

İlgili Google Drive linki: Pc hatası.rar.
Tekrar Merhaba,

SFC komutunu uyguladım aşağıda sonuçları paylaşıyorum.

sfcscan.png

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Destek ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Tüm işlemleri tamamladım w10 güncellemelerini ve BIOS güncellemelerimi eksiksiz tamamladım. Sistemim şuan stabil ve daha güzel çalışıyor, umarım bu şekilde sorunsuz devam eder. ☺️

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı