KullanmıyorumInstagram kullanıyor musun kankam?
Sürücü Windows NT çekirdeği ile haberleştiği esnada sürücü ile NT çekirdeğinin bağlantısı kesildiği için NT çekirdeği kendini durdurmuş ve mavi ekran almışsınız.Çok korktum bir an, bu kadar küçük şeyler nasıl mavi ekran verdirebiliyor?
Windows NT çekirdeği ile bağlantısı kesildiğinde dolayı mavi ekran almadı arkadaş. Hataya Vanguard sebep olmuş. Kendisine ait işlemleri kapatmadan çıktığı için.Sürücü Windows NT çekirdeği ile haberleştiği esnada sürücü ile NT çekirdeğinin bağlantısı kesildiği için NT çekirdeği kendini durdurmuş ve mavi ekran almışsınız.
Driver unloading'in ne anlama geldiğini biliyor musunuz? Loading and Unloading - Windows driversWindows NT çekirdeği ile bağlantısı kesildiğinde dolayı mavi ekran almadı arkadaş. Hataya Vanguard sebep olmuş. Kendisine ait işlemleri kapatmadan çıktığı için.
![]()
Bug Check 0xCE DRIVER_UNLOADED_WITHOUT_CANCELLING_PENDING_OPERATIONS - Windows drivers
The DRIVER_UNLOADED_WITHOUT_CANCELLING_PENDING_OPERATIONS bug check has a value of 0x000000CE. This indicates that a driver failed to cancel pending operations before unloading.docs.microsoft.com
Driver loading olayı olduğu zaman sürücünün kernel'e bağlandığını ve unloading olduğu zaman da sürücünün kernel ile ilişkisini kestiğini öğrendiniz.Şimdi biliyorum da ne oldu?
Arkadaşlar aşağıda gördüğünüz hatayı aldım bir anda Valorant'ı silerken Valorant'la alakası var mı acaba?
Nasıl çözebilirim?
Eki Görüntüle 714220
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.