DriverPack Solution virüs

rahatpeek ArdaV

Femtopat
Daha fazla  
Hepinize selam dostlar. Driverpack solution yeni indirip kurdum format attığım bilgisayara ve Chrone ve Firefox tarayıcılarını yanına ek olarak da 360 Total Security kurdu. Zaten Chrone'yi gördüğüm gibi denetim masasından kaldırmaya çalıştım fakat olmadı bende panikleyip bu bilgisayarı sıfırla yapıp tüm dosyalarımı kaldırı tikledim. Sizce bir şey olur mu?

Hepinize selam dostlar. Driverpack solution yeni indirip kurdum format attığım bilgisayara ve chrone ve Firefox tarayıcılarını yanına ek olarak da 360 Total Security kurdu. Zaten Chrone'yi gördüğüm gibi denetim masasından kaldırmaya çalıştım fakat olmadı bende panikleyip bu bilgisayarı sıfırla yapıp tüm dosyalarımı kaldırı tikledim. Sizce bir şey olur mu?

Hocam neden Driver Pack benzeri programları kullanıyorsunuz? Windows 10 çoğu sürücüyü kuruyor. Eğer kurmadığı sürücü olursa donanım kimliği atın sürücü sağlarız. Siz tertemiz yeniden format atın. Sonra Windows Update üzerinden sürücüleri güncelleyin.

Otomatik sürücü indirip kuran saçma yazılımları kullanarak hata etmişsiniz. Yerinizde olsam temiz kurulum yapardım. O uygulamanın artık sürücüleri sıfırlama ile gidiyor mu gitmiyor mu emin değilim.

Format atarsanız bir şey olmaz.
Bende denemiştim bir kaç program yüklendi güvenli modda başlatıp sildim.
Bir daha bulaşmayın derim.

Allah'ın belası bir programdır.
Ethernet driverini silmiştim yanlışlıkla, o ara kullanmıştım.
İşinden başka her şeyi yaptı.
Facebook, 360, opera vb onlarca program kurdu.
İnternet bağlantısı geri geldiğinden format attım bilgisayara.

Bulaşmayacağım zaten fakat sizden istediğim birşey var;
Bilen birisi MX130 İ5-8250U driverlarını atabilir mi?
İşetim sistemi w10 dur diye düşünüyorum.
Nvidia:
İntel:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı