Drone için uygun fiyatlı receiver önerisi

Steve Rogers

Kilopat
Katılım
15 Nisan 2020
Mesajlar
4.079
Makaleler
5
Çözümler
51
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
.
@SideWinder @flayzeraynx AliExpress'den alacağım için işime yarayacak en ucuzundan olmasını istiyorum. 90 liralık kupon kullanacağım. Kargo ile beraber 100-110 liraya gelse iyi olur :) Ayrıca kumanda-pil-gövde tercihlerim nasıl olmalı? Aklımdaki fikir, büyük bir drone değil. Şöyle kendisi rahatça uçsun yeter. Daha büyüğüne gerek yok :)

Teşekkür ederim.
@SideWinder @flayzeraynx
 
Son düzenleme:
@Steve Rogers Oncelikle youtube'da "yukseklerde" adli kanali izlemenizi oneririm. Su anda bir hevesle bu ise baslamaya calisiyorsunuz, anliyorum heveslisiniz, ancak bu ise yanlis adimla basladiginizda, hem sizi rahatlatacak bir hobi olmaktan cikar, sinirlerinzi bozar, uzerine de cebinizdeki parayi somurur..

Drone toplamadan once ilk basta sadece kumanda alin ve bilgisayarda simulasyonda alistirmalar yapin. Size garanti veririm, en saglikli ve cuzdan koruyan yontemdir. Ilk basta sadece kumanda'ya yatirim yapin. Cunku hem simulasyonda, hem de gercek hayatta kullanabileceginiz ortak bir alet olacak. Ucmadan once sadece ve sadece el pratigi gelistirmeniz lazim. Yoksa ilk ucusta aaaa havalanmiyo len bu diyip dusurur, sonra da uzulursunuz. FC ve motor kombinasyonu aramadan once ilk basta kumandayi alin, Freerider ya da Velocidrone uzerinde alistirmalarinizi yapin, baktiniz ucabiliyorsunuz, eliniz alisti, ondan sonra ufak bir tiny whoop tarzi cihazla baslayip saha pratiklerine baslayin. Sonrasinda yasinizla birlikte tecrubeniz de buyuyunce, daha buyuklerine baslarsiniz. Su an sadece "havalansin bana yeter" mantigi icin tavsiye verirsek, yasayacaginiz sonuclardan mutlu olmazsiniz.
 
Etiketlerini gördüm ancak yolda olduğumdan dolayı bakamadım.

Yükseklerde kanalının "Uygun FPV Drone Toplama" adlı video serisi var. Hem her bileşene değiniyor, hem de serinin sonunda başlangıç için güzel olacak parçalar kullanıp, güzel bir Drone topluyor.

Drone için alacağın receiver'ı, kumanda almadan belirleyemezsin. Eğer bu hobiye ciddi ciddi adım atmak istiyorsan, ilk başta kumanda al. @flayzeraynx 'ın da dediği gibi, piyasadaki ortalama çoğu kumanda bilgisayara bağlanıp, kontrolcü olarak kullanılabiliyor.

Simülasyon, gerçeği kadar olmaz tabii ki. Ancak Drone uçırmak, hele ki FPV gibi destek sisteminin olamdığı Drone'ları uçurmak, ciddi anlamda el alışkanlıpı istiyor. Simülasyonun amacı da bu alışkanlığı sağlamak. Yoksa ilk kez uçmaya başladığın zaman kazalar yapacaksın, hatalar yapıp doğru uçmayı öğreneceksin. Herkes için böyle gelişir süreç.
Uçuş Kontrolcüsü: F3 EVO 49.5TL
Motor: 8520 x4 alınacak 25,6TL
Pervane: 4x alınacak 10TL (Yedek niyetine fazladan 1 set)
Gövde: 50TL 90mm
Batarya:90TL 3 adet Şarj aleti
Maalesef bu bütçeye FPV sistem ve kumanda+alıcı ekleyemiyorum(Kumanda önerim aynı) ve de bütçeyi aştı ama ancak bu kadar toplayabildim. Banggood sitesinden alma şansınız olsa kargo ücreti düşerdi bir nebze.

Diğer bir önerim ise
Drone:137TL Kumanda batarya vs. dahil.
Kamera100TL Her şey dahil.
Otg Alıcı:137TL Kameradan gelen görüntüyü almak için OTG alıcı.
Tek yapmanız gereken kameranın güç girişini dronun uçuş kartındaki güç girişine lehimlemek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
+ - yi karıştırmadan. Batarya girişine zarar vermeden.

Düzeltme:111TL Şöyle bir şey daha buldum Eachine E58 modeli için wifi kamera. Fakat wifi kameralar ile tecrübem yok. Ama anladığım kadarıyla aynı mantıkla kullanabilirsiniz. Uygulama üzerinden.

Güzel öneriler aslında. Yani kamera işini, eğer FPV gözlük almayacaksan almayabilirsin. Hazır Drone yerine direkt şöyle bir Drone toplanabilir.
 

Geri
Yukarı