Drop için hesap açan arkadaşlar var mı?

erenTURAN

Megapat
Daha fazla  
Yaklaşık iki aydır beş hesaptan CS oynuyorum attığım parayı hemen hemen çıkarttım sayılır sizce mevcut bakiyem ile yeni hesaplar alınır mı? Özellikle operasyon dönemlerinde çok karlı olacağını düşünüyorum benim gibi drop için hesap çoğaltan arkadaşlar var mı?

Yaklaşık iki aydır beş hesaptan CS oynuyorum attığım parayı hemen hemen çıkarttım sayılır sizce mevcut bakiyem ile yeni hesaplar alınır mı? Özellikle operasyon dönemlerinde çok karlı olacağını düşünüyorum benim gibi drop için hesap çoğaltan arkadaşlar var mı?

Hocam bence bu dönemlerde doların artmasını beklemeniz daha iyi Steam dolar kurunu arttırdığında kasa fiyatları bayağı artıyor.
Ben 2 liraya aldığım M4 skini 50 lira olmuştu ucuza skin alıp skinin değerinin artmasını bekleyebilirsiniz.
Ama bence hesap çoğaltmak mantıksız o kadar zaman ve paraya değmez.
Dediğimi yaparsan mantıklı olabilir benim düşüncem böyle iyi günler.

Bende 8 hesap var her hafta sürekli devrim kasası ve rüyalar kasası düşüyor.
Ayda 1100 TL para kalıyor.

O kadar zamana değer mi 1100 lira aylık 1100 lirayı ne yapacaksın her birine seçkin aldın desen 3K oradan gitti 3 ay bekleyip seçkin parasını çıkarmak çok saçma bana göre pasif para kazanmak için farklı yöntemler öneriyorum sana benim tercihim böyle.

O kadar zamana değer mi 1100 lira aylık 1100 lirayı ne yapacaksın her birine seçkin aldın desen 3K oradan gitti 3 ay bekleyip seçkin parasını çıkarmak çok saçma bana göre pasif para kazanmak için farklı yöntemler öneriyorum sana benim tercihim böyle.
Cs oynamaya belli bi vakit ayırıyorsa çokta saçma değil mesela ben arkadaşlarla her akşam 3-4 maç atıyorum çok rahat günde iki hesabı kasıyorum.

Şu an saçma fakat ben yaklaşık 3 yıldır 8 hesap ile kasmaya çalışıyorum ki çoğu hesap eski 24 TL'ye alındı o zamandan beridir çok fazla para getirdi ve çoğu kasayı stokladım nereden baksan 1000 kasa üstü geldi o zamandan beridir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı