Dropshipping nasıl yapılır?

Merhaba. Yaşım 16 ve dropshipping yapmak istiyorum. Önerdiğiniz bir eğitim seti ya da YouTuber var mı? Benim karşıma böyle biri çıkıyor tanıyan var mı?


18 yaşını doldurmuş bir aile bireyinizle kayıt olabilirsiniz. Banka hesabı vs de gerekiyor. Bir sürü püf noktaları var o dediğiniz kişiyi de izleyebilirsiniz. İlk hesap açılışında neler yapılmalı, ilk ürün yüklemede neler yapılmalı vs. İyice öğrenmeden yapmaya çalışırsanız suspend yiyebilirsiniz. Tracking number vs olayları da var ayrıyeten. Çok iyi araştırmayla tabii ki bu işi yapabilirsiniz başlangıç için 100-150 dolar gerekiyor zaten.
 
18 yaşını doldurmuş bir aile bireyinizle kayıt olabilirsiniz. Banka hesabı vs de gerekiyor. Bir sürü püf noktaları var o dediğiniz kişiyi de izleyebilirsiniz. İlk hesap açılışında neler yapılmalı, ilk ürün yüklemede neler yapılmalı vs. iyice öğrenmeden yapmaya çalışırsanız suspend yiyebilirsiniz. Tracking number vs olayları da var ayrıyeten. Çok iyi araştırmayla tabii ki bu işi yapabilirsiniz başlangıç için 100-150 dolar gerekiyor zaten.

Yorumun için teşekkürler bir daha batuz diye bir YouTuber çıkıyor hocam o nasıldır işi öğrenmede yardımcı olur mu?
 

Geri
Yukarı