Dropshipping yaparken vergi alınır mı?

Alili42

Hectopat
Merhaba, dropshipping'i araştırıyorum ve bir şey merak ettim, mesela amazon.com'da PS5 400 dolar, vergilerle birlikte bana gelişi 800 dolar civarında, drophipping yaparken de böyle bir vergi uygulanacak mı? Yoksa 400 dolara alıp sadece satılmasını mı bekleyeceğiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, dropshipping'i araştırıyorum ve bir şey merak ettim, mesela amazon.com'da PS5 400 dolar, vergilerle birlikte bana gelişi 800 dolar civarında, drophipping yaparken de böyle bir vergi uygulanacak mı? Yoksa 400 dolara alıp sadece satılmasını mı bekleyeceğiz?
Anlatmaya çalıştığınız şeyi anlamadım türkiyeye mi satacaksınız yoksa yurtdışına mı?

Drop shopping ayağına herkes 400$'dan satın alır o zaman. Ali dropshopping yapacakmış hadi onu vergiden muaf edelim diyeceklerini düşünmüyorum. Aracı firma, şirket, site hepsi kendince payını ve ilgili yer vergisini alıyordur.

ürünün gönderildiği ülkenin vergi yasalarına ve ülkelere göre değişebilir. ülkelerin vergi yasalarına bakınız ve evet vergi uygulanır.

Ayrıca PS gibi şeyleri firmanın distirbütöründen izin ve belge almadan satamazsınız.

Anlatmaya çalıştığınız şeyi anlamadım türkiyeye mi satacaksınız yoksa yurtdışına mı?
Türkiye'ye satacağım

Yani diyorumki,amazon'da normal fiyatı ürünün 400 dolar,vergilerle 800 dolara çıkıyor.Ben dropshippink yapmak istesem 800 dolarımı gelecekm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı