DS 2 mi zor Elden Ring mi?

Daha fazla  
DS 2'yi en son şu zombilerin ve uzun bacaklı dev Boss'un olduğu yeri geçip silmiştim. Şimdi indirimde almaya karar verdim ama hangisi daha zorlar beni? Souls geçmişim ilk cümledeki kadar bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elden Ring öneririm. Zorluk olarak DS 2 daha zordur. Saçma sapan hitbox sorunları, düşman spawn sisteminin adaletsiz olması, mekanların ruhsuz olması yüzünden DS 2 birçok insan tarafından en kötü souls oyunu olarak gösterilir. Zorlamasına zorlar ama zevk alamazsınız. Elden Ring hem daha modern yapısıyla hem de açık dünyasında bahşedilen keşif hissiyle muazzam bir oyun. Karşılaştırmak bile bana saçma geliyor aslında. :)

Elden Ring açık dünya tabanlı bir oyun olduğu için zorlandığınız bir boss veya düşmanın karşısına level kasıp güçlenerek tekrardan çıkabilme şansına sahipsiniz. Fakat Dark Souls gibi oyunlarda bu gibi durumlar açık dünya sistemine sahip bir oyuna göre daha zor oluyor. Soul farm yapma olasılığınız olsa da bir yere kadar kasabiliyorsunuz ve açıkcası fazlasıyla sıkıyor.

Elden Ring öneririm. Zorluk olarak DS 2 daha zordur. Saçma sapan hitbox sorunları, düşman spawn sisteminin adaletsiz olması, mekanların ruhsuz olması yüzünden DS 2 birçok insan tarafından en kötü souls oyunu olarak gösterilir. Zorlamasına zorlar ama zevk alamazsınız. Elden Ring hem daha modern yapısıyla hem de açık dünyasında bahşedilen keşif hissiyle muazzam bir oyun. Karşılaştırmak bile bana saçma geliyor aslında. :)
Açık dünya ama kocaman bir açık evrende sadece bizi öldürmek için tasarlanan sistem beni bir tık korkutmuyor değil :D. DS sanki biraz daha koridorumsu hava veriyor bana.

Bu sorunun net bir cevabı yok çünkü Elden Ring'in net bir zorluğu yok, Elden Ring'in zorluğu opsiyonel, keşif yapıp ilerlersen ve doğru seviyede doğru yerdeysen Elden Ring hiç de zor bir oyun değil ancak doğru düzgün keşif yapmayıp ana bosslardan yardırırsan da çok zor olur.

Bir de ruh çağırma muhabbeti var tabi, hiç ruh çağırmadan solo oynicam dersen (ki bence öyle oynanmalı bu oyun) epey zor bir oyun Elden Ring, ancak +10 Mimic veya Black Knife Tiche çağırıyorsan yanına pek zor bir oyun olmayacak.
Aslında dediğiniz can sıkıcı zorluk sadece Scholar of the First Sin versiyonunda var, orijinal Dark Souls 2 çok daha ferah çok daha tatlı bir oyun, dizayn olarak da çok daha akıllıca dizayn edilmiş bir oyun. O nedenle Scholar of the First Sin yerine Vanilla Souls 2'yi öneriyorum ben herkese. Hitbox sorunları yine aynen var ancak düşman dizilimi SotFS'deki kadar berbat değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı