DS4 Windows 0 delay yapma

Hasan Erikli

Hectopat
Yer
İzmir Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INTEL i3-12100F 4.3GHz 4/8 Çekirdek İşlemci

ASUS PRIME H610M-E DDR4 Anakart

PALIT RTX 3060 Dual 12GB Ekran kartı

Adata XPG Gammix D30 16 GB (2x8) 3200 MHz

SHARKOON SHP650V2 650W 80+ EU Güç kaynağı

ADATA LEGEND 710 512GB M.2 2400-1000MB/s SSD
Meslek
Öğrenci
DS4 Windows uygulamasını vs. kurdum sonra 0 delay videolarına baktım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodakilerin aynısını yaptım filter on device seçtiğimde dijital imza ile ilgili hata veriyordu. Kapatmayı araştırdım Secure Boot'u BIOS'tan other OS yaparak CMD'ye de kod yazarak kapattım. Fakat hala 0 ms yapamadım ve sağ altta.

1692186847277.png

Bu yazılar yazıyor konudan gerçekten anlayan bir arkadaşın yardımına ihtiyacım var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
bu videodakilerin aynısını yaptım filter on device seçtiğimde dijital imza ile ilgili hata veriyordu. Kapatmayı araştırdım Secure Boot'u BIOS'tan other OS yaparak CMD'ye de kod yazarak kapattım. Fakat hala 0 ms yapamadım ve sağ altta.

Eki Görüntüle 1904969

Bu yazılar yazıyor konudan gerçekten anlayan bir arkadaşın yardımına ihtiyacım var.

@590736 konsol işleriyle arası iyidir. Kendisi banlı ama birileri size ulaşacaktır.

@590736 konsol işleriyle arası iyidir. Kendisi banlı ama birileri size ulaşacaktır.

Umarım ulaşan olur hocam çözemedim 2 saattir.

Eki Görüntüle 1904969

Sınama modunu CMD'den dijital imzayı tekrar açarak kapattım fakat hala 0 ms yapamadım nasıl yapacağım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı