DS4'ü kablosuz olarak PC'ye bağlama yöntemleri nedir?

UB400'ü Xbox One kontrolcü ile kullanıyorum ve gayet memnunum. Kablosuz kullanmak istiyorsan adaptör almalısın. Kablolu olarak da Micro USB kablo ile kullanabilirsin. Steam otomatik tanıyor, ama Steam dışı oyunlarda adını hatirlayamadigim bir program var, onu indirip kurman gerekiyor.
Bahsettiğiniz program DS4 Windows.

PC için Bluetooth adaptör dışında fazla seçenek gözükmüyor. 8Bitdo firmasına ait bir adaptör var fakat pahalı.
"8Bitdo Kablosuz USB adaptörü 2 SwitchSwitch OLEDWindows PCMac ve Raspberry Pifor PS5PS4Switch Pro Controller ve daha fazlası için : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol" 8Bitdo Kablosuz USB adaptörü 2 SwitchSwitch OLEDWindows PCMac ve Raspberry Pifor PS5PS4Switch Pro Controller ve daha fazlası için : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Yener hocam acaba bu adaptörle Dualsense'i PS4'e bağlamak mümkün mü?

Yener hocam acaba bu adaptörle Dualsens'i PS4'e bağlamak mümkün mü?
Gördüğüm kadarıyla bu adaptör Windows, Nintendo Switch ve Raspberry Pi ile çalışıyor. PS ve Xbox konsollarda çalışmıyor. Çalışsaydı ben de alırdım.

Kendi sitesinde sistem uygunluğu olarak konsollar gözükmüyor. Kol olarak ise zaten çoğu kolu destekliyor. Gerçekten çalışıyorsa güzel olur. Bu sebeple yanlış bilgi vermek istemedim.
Screenshot_20220401-135718.png

Kendi sitesinde sistem uygunluğu olarak konsollar gözükmüyor. Kol olarak ise zaten çoğu kolu destekliyor. Gerçekten çalışıyorsa güzel olur. Bu sebeple yanlış bilgi vermek istemedim.
Eki Görüntüle 1347513
Evet ürün bilgilerinde ben de göremedim haklısınız.
Ama bu videoda yapıldığını gördüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı