Çözüldü DS4Windows ile PS4 kol bağlandığı an "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Ahmsef

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1pFZ86kpC3UV__VB4HbSfu7JKNUwFAGRS/view?usp=sharing
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
SAMSUNG 980 PRO 1TB
Ekran kartı
1660 TI mobile
İşlemci
intel 9750H
Merhaba arkadaşlar. Ne zaman ilk oldu hatırlamıyorum ama 2-3 keredir ne zaman DS4Windows ile kol bağlasam Windows anında mavi ekran veriyor. Az önce de oldu diye sorayım dedim. Sürücülerle ilgili muhtemelen ama yine de dosyaları paylaşıyorum:

Çözüm
Üçünde de ViGEmBus.sys ile karşılaştım. Ben de sürücüden şüpheleniyorum. ViGEmBus sürücüsünü kaldırıp bir daha yükler misiniz? GitHub'da olması gerek sürücülerin.
Üçünde de ViGEmBus.sys ile karşılaştım. Ben de sürücüden şüpheleniyorum. ViGEmBus sürücüsünü kaldırıp bir daha yükler misiniz? GitHub'da olması gerek sürücülerin.

Çözüm

Hocam bugün denediğimde mavi ekran verdi ViGEmBus'tan kaynaklı dedi hata. Sildim tekrar indirdim şimdi çökme olmadı herhalde çözüldü teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı