DSG pişman eder mi?

CVT sorun çıkarmaz ama çıkarırsa da DSG'den pahalıya gelir diyorlar bu doğru mu? Toyota auris veya yaris düşünüyorum CVT olarak. Daha iyi bir tercih var mı sizce? DSG olarak da Seat leon düşünüyorum.
Hocam leon'u bayiden sıfır mı alacaksınız? Sıfır bir DSG şanzımanı rahatlıkla 100 bin kilometreye kadar sıkıntısız kullanırsınız. 100 binden sonra özenli kullanmanız gerekmekte. Dikkat ettiğiniz takdirde arabaya bağlı 100 bin kilometre yine götürür. Sıfır alacaksanız eğer leon tercih etmelisiniz. 2.El gibi düşünceniz varsa CVT şanzıman alın sorun çıkartmaz kolay kolay.

İkinci el almayı düşünüyorum. 2017 model ve üstü 2020 olabilir. Leon 1.6 TDI nasıl sizce ikinci el olarak.

İkinci el almayı düşünüyorum. 2017 model ve üstü 2020 olabilir. Leon 1.6 TDI nasıl sizce ikinci el olarak.
Gayet güzel hocam. Leon kullanmış birisi olarak keyifli bir araba. Düşük kilometre hatasız bulursanız alınır.

Gayet güzel hocam. Leon kullanmış birisi olarak keyifli bir araba. Düşük kilometre hatasız bulursanız alınır.

En fazla 150 bin kilometrelere bakıyorum. İyi mi daha mı az olması lazım?

En fazla 150 bin kilometrelere bakıyorum. İyi mi daha mı az olması lazım?
Kaç model olduğuna göre değişir. 2017 için güzel 2020 için fazla kilometresi. Genel olarak 150 bin kilometre iyidir hocam.

Kaç model olduğuna göre değişir. 2017 için güzel 2020 için fazla kilometresi. Genel olarak 150 bin kilometre iyidir hocam.

Tamamdır sağ olun. Golf bakmaya başladım. Teşekkürler yardımlarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…