DSG pişman eder mi?

CVT sorun çıkarmaz ama çıkarırsa da DSG'den pahalıya gelir diyorlar bu doğru mu? Toyota auris veya yaris düşünüyorum CVT olarak. Daha iyi bir tercih var mı sizce? DSG olarak da Seat leon düşünüyorum.
Hocam leon'u bayiden sıfır mı alacaksınız? Sıfır bir DSG şanzımanı rahatlıkla 100 bin kilometreye kadar sıkıntısız kullanırsınız. 100 binden sonra özenli kullanmanız gerekmekte. Dikkat ettiğiniz takdirde arabaya bağlı 100 bin kilometre yine götürür. Sıfır alacaksanız eğer leon tercih etmelisiniz. 2.El gibi düşünceniz varsa CVT şanzıman alın sorun çıkartmaz kolay kolay.

Hocam Leon'u bayiden sıfır mı alacaksınız? Sıfır bir DSG şanzımanı rahatlıkla 100 bin kilometreye kadar sıkıntısız kullanırsınız. 100 binden sonra özenli kullanmanız gerekmekte. Dikkat ettiğiniz takdirde arabaya bağlı 100 bin kilometre yine götürür. Sıfır alacaksanız eğer leon tercih etmelisiniz. 2.El gibi düşünceniz varsa CVT şanzıman alın sorun çıkartmaz kolay kolay.

İkinci el almayı düşünüyorum. 2017 model ve üstü 2020 olabilir. Leon 1.6 TDI nasıl sizce ikinci el olarak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı