Myk61
Megapat
- Katılım
- 24 Haziran 2021
- Mesajlar
- 5.170
- Çözümler
- 96
Kavrama bi arıza değildir zaten. Karar verirken kavrama fiyatı bir etken olmamalı bence.ne kadar zaman önce bu fiyattı. şuan hiçbir şey değil. verilir yani 100bin kilometrede bir.
Kavrama bi arıza değildir zaten. Karar verirken kavrama fiyatı bir etken olmamalı bence.ne kadar zaman önce bu fiyattı. şuan hiçbir şey değil. verilir yani 100bin kilometrede bir.
Kavrama bir arıza değildir zaten. Karar verirken kavrama fiyatı bir etken olmamalı bence.
Hocam leon'u bayiden sıfır mı alacaksınız? Sıfır bir DSG şanzımanı rahatlıkla 100 bin kilometreye kadar sıkıntısız kullanırsınız. 100 binden sonra özenli kullanmanız gerekmekte. Dikkat ettiğiniz takdirde arabaya bağlı 100 bin kilometre yine götürür. Sıfır alacaksanız eğer leon tercih etmelisiniz. 2.El gibi düşünceniz varsa CVT şanzıman alın sorun çıkartmaz kolay kolay.CVT sorun çıkarmaz ama çıkarırsa da DSG'den pahalıya gelir diyorlar bu doğru mu? Toyota auris veya yaris düşünüyorum CVT olarak. Daha iyi bir tercih var mı sizce? DSG olarak da Seat leon düşünüyorum.
Hocam Leon'u bayiden sıfır mı alacaksınız? Sıfır bir DSG şanzımanı rahatlıkla 100 bin kilometreye kadar sıkıntısız kullanırsınız. 100 binden sonra özenli kullanmanız gerekmekte. Dikkat ettiğiniz takdirde arabaya bağlı 100 bin kilometre yine götürür. Sıfır alacaksanız eğer leon tercih etmelisiniz. 2.El gibi düşünceniz varsa CVT şanzıman alın sorun çıkartmaz kolay kolay.
Gayet güzel hocam. Leon kullanmış birisi olarak keyifli bir araba. Düşük kilometre hatasız bulursanız alınır.İkinci el almayı düşünüyorum. 2017 model ve üstü 2020 olabilir. Leon 1.6 TDI nasıl sizce ikinci el olarak.
Gayet güzel hocam. Leon kullanmış birisi olarak keyifli bir araba. Düşük kilometre hatasız bulursanız alınır.
Kaç model olduğuna göre değişir. 2017 için güzel 2020 için fazla kilometresi. Genel olarak 150 bin kilometre iyidir hocam.En fazla 150 bin kilometrelere bakıyorum. İyi mi daha mı az olması lazım?
Kaç model olduğuna göre değişir. 2017 için güzel 2020 için fazla kilometresi. Genel olarak 150 bin kilometre iyidir hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.