Türk Telekom abonesiyseniz ve çözmüyorlarsa BTK üzerinden şikayette bulunun 10 gün içinde çözmek zorundalar.Anladım ilgilendiğiniz için teşekkürler, keşke Türk Telekom da bu kadar ilgilense 3 haftadır bekliyoruz ama neyse.
Türk Telekom abonesiyseniz arıza kaydı bırakın gelip yaparlar. Kabloda ek varsa yak-1 konnektörle yapmalarını söyleyin eki. Türk Telekom abonesi değilseniz elektrikçi çağırıp yeni kablo çektirebilirsiniz.
Türk Telekom abonesiyseniz ve çözmüyorlarsa BTK üzerinden şikayette bulunun 10 gün içinde çözmek zorundalar.Anladım ilgilendiğiniz için teşekkürler, keşke Türk Telekom da bu kadar ilgilense 3 haftadır bekliyoruz ama neyse.
Teşekkür ederim iyi günler diliyorum.Türk Telekom abonesiyseniz ve çözmüyorlarsa BTK üzerinden şikayette bulunun 10 gün içinde çözmek zorundalar.
Dış hattı yenilediler iç hatta yeni bakır kablolar çekildi düzeldi.Sonuç ne? Merak ettim.
Hocam onları değiştirebiliyorlarsa fiber de döşenebilir di mi hemen hemen aynı fiyata?Dış hattı yenilediler iç hatta yeni bakır kablolar çekildi düzeldi.
Esas sorun eve gelen dış hatmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.