DSL bağlantısı yok hatası

halisahmett

Hectopat
Arkadaşlar evde internete erişim saglayamıyorum. Cihaz degistirdim düzelmedi. İnternet saglayıcısı degistirdim duzelmedi. Modem degistirdim yine düzelmedi. Hep aynı hatayı alıyorum. Bir yardımcı olun.
IMG_0216.png

Evinize gelen kabloyu tekrardan çekmeyi veya çektirmeyi düşündünüz mü?

DSL'ler telefon kablolarından geliyor iç hatta size gelen telefon kablosunda bir sıkıntı var ki DSL gelmiyor.

Dsl kablonuz bu şekilde prizden mi geliyor yoksa bina dışından uzuun bir kablo ile mi? Eğer bu şekildeyse bu bağlantıda ya da duvardan gelen bağlantıda bir sorun olabilir. Bir elektrikçi çağırın bence hem duvardan gelen bağlantıya hem kablonuza bir baksın.

1726213417729.png

DSL kablonuz bu şekilde prizden mi geliyor yoksa bina dışından uzuun bir kablo ile mi? Eğer bu şekildeyse bu bağlantıda ya da duvardan gelen bağlantıda bir sorun olabilir. Bir elektrikçi çağırın bence hem duvardan gelen bağlantıya hem kablonuza bir baksın.

Eki Görüntüle 2309283

Dışarıdan bir kablo ile geliyor.

Hatta sorun var bence.

Sanmıyorum benim cihazlarım haricinde herhangi sorun gozukmuyor cunku anlayamadım bir türlü.

Sanmıyorum benim cihazlarım haricinde herhangi sorun gozukmuyor cunku anlayamadım bir türlü.

Dışarıdan eve gelen kablonuzu kontrol ettirebilir misiniz?

Modem arayüzüne girip hat değerlerini atar mısın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı