- Makaleler
- 1
Daha fazla
Bundan 1 sene önce VDSL hat değerlerim 97047 civarındaydı. Sonra senenin ortasında baktım 79 binlere düşmüştü, ve şu an senenin sonuna geldik sayılır tekrardan baktım değerler 67 binlere düşmüştü. Bunun sebebi nedir? Bu kadar oynamamasi gerekti. Önceden 79 binlerdeyken sıkıntı etmiyordum. İnternet hizim 35 Mbps'ydi. Şu an TurkNet 100 Mbps'e kadar olan pakete güncelledim. Ben hat degerlerimi 80 sanıyordum. Meğerse 67'ye düşmüş. Kısacası nasıl sene başı 97 bin olan hat, sene içinde bu kadar azalabiliyor. Bu durumda ne yapmam gerek. Bina yeni iç kablolar yeni. Sorunun DSL kablosundan kaynaklandığını sanmıyorum ama yeni DSL kablosu alacağım bir de onda denemek istiyorum. Binanın internet dolabına baktım baglantilar normal. Acaba oradaki kabloyu yenilesem bir şey değişir mi? Ne önerirsiniz kısaca? Şimdi TurkNet'e sorun kaydı biraktim. Adamlar diyor aldığınız hız normal hattınız bu kadar destekliyor. Suanki hattıma göre hızım normal onda sıkıntı yok demek istediğim hat değerlerim çok düştü. Mahalle saha dolabına 30 metre uzaktayım.
Son düzenleyen: Moderatör: