DSL ışığı sabitlenmiyor

mr.zeemekit

Hectopat
Katılım
27 Ağustos 2018
Mesajlar
117
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İnternetim TurkNet. 26 Kasım'da internetim gitti. DSL ışığı yanıp sönüyor sonra komple sönüyor ve sonra tekrar yanıp sönüyor sonsuz bir döngü içerisinde böyle 6 gündür. Arıza kaydı açtırdım Telekom ekipleri altyapıda bir sorun olmadığını söyleyip durdular. Farklı modem denedim sorun yine aynı yani modem arızalı değil. İç tesisatınızda sorun var bizde sorun yok dediler sürekli. Bari mecbur Telekom'a geçeyim sorun oldu mu direkt ararım diye Telekom'a başvurdum geldiler onlar da bizlik bir sorun yok binada var deyince sözleşme yapmayıp elektrikçiyi çağırdım.

Bir 60 liraya da ona kontrol ettirdim bina ankastresinden evdeki prize kadar baktı fakat hiçbir sorun yok dedi tüm kablolara baktı. Ankastrede karta başkasının adı yazılmış saha dolabından sizin hat başkasına verilmiş olabilir dedi ondan da emin değilim pek düzgün görebildi mi onu da bilmiyorum ya neyse. Artık çıldırmak üzereyim telefonun interneti bitti bir de o faturama fazladan yansıdı. Yok yani ne olabilir bu sorun artık kafayı yemek üzereyim.
 
Maalesef başka bir modem takıp denedim fakat aynı sonucu aldım.
Teknik bilgiler kısmı şu an bu şekilde.
 

Dosya Ekleri

  • Opera Anlık Görüntü_2020-12-01_214528_turk.net.png
    Opera Anlık Görüntü_2020-12-01_214528_turk.net.png
    6,4 KB · Görüntüleme: 152
Valla bana da öyle geliyor. Hayır 10dk mesafede bir türknet aboneliğim daha var tam 1.5yıldır 1 kere bile sorun yaşamadım cidden sinir bozucu bir durum. Mecburen saha destek elemanı vs açısından bu aboneliğimde ya TT'ye geçeceğim ya da Netspeed'e onun da saha destek sistemi varmış sanırım. Araştırıyorum olmadı yarın işlem başlatacağım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı