DSL ışığı yanmıyor

Düne kadar normal kullanıyordum Sabah'tan beri DSL ışığı yanmıyor internete bağlanamıyorum. @TurkNet Destek Ayşegül @500498.

Benimki fiber. Ama sorun tıpatıp aynı. Modemin paneline de giremiyordum girsem kullanıcı adı şifreyi tekrar girecektim. En sonunda arıza kaydı açtım adamlar ZTE modemi götürdü 2K'lık ZyXEL modem taktı. Ama sen 192.168.1.1'e girebiliyorsan bir kullanıcı adı şifreni tekrardan girmeyi dene.

Benimki fiber. Ama sorun tıpatıp aynı. Modemin paneline de giremiyordum girsem kullanıcı adı şifreyi tekrar girecektim. En sonunda arıza kaydı açtım adamlar ZTE modemi götürdü 2K'lık ZyXEL modem taktı. Ama sen 192.168.1.1'e girebiliyorsan bir kullanıcı adı şifreni tekrardan girmeyi dene.

İlk onu denedim zaten sildim değiştirdim bir şey fayda etmiyor. İnternet hızlı iyi hoş ama müşteri hizmetlerinin olmaması çok sıkıntı karşında derdini anlatabileceğin bir insan yok robotla uğraşıyorsun. Ne oldu onu da anlamadım sabah çıkmadan sorunsuz çalışıyordu internet kayıt açtım mobil uygulamadan silmişler galiba göremiyorum yeni açmayı deniyorum beklenmedik bir hata oluştu diyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı