alpeeer
Decapat
Daha fazla
Yeni kablo alıyorsun iş bitiyor.
Çözüldü![]()
sanmam ya o kadar pahalı bir şey değildi diye hatırlıyorum tabi en son 5 sene önce almıştım 15 metreKablo 30 metre ustu ise sağlam masraf![]()
Bağlantısı nasıl oluyor bilginiz var mıKablo değiştirmeden kolay bir çözümü var bu işin türk telekomda yer altında kopan kablolarda resmini paylaştığım konnektör ile ek yapıyorlar neredeyse orjinalden farkı olmuyor. Kabloları siz eklerken kıvırdığınız için orada direnç oluşuyor ve sinyalde bozulmalar oluyor. Ama bu konnektör klemens görevi gördüğü için işinizi fazlasıyla görecektir. Telefon santrali yapanlar yada elektronikçilerde genel olarak bulunmaktadır. Konnektörün adı Yak-1 klemens olarak geçiyor.
2 adet Yak-1 Konnektör alacaksınız, 2 kabloyu da resimdeki gibi birleştireceksiniz.
Resmi google resimlerden direk alıp ekledim. Url bile bakmadım kaynak neresi olduğuna bakmadım.İç tesisat için ek yapımı
İnternet kullanan forumdaşların büyük çoğunluğu ADSL veya VDSL kullanıyor. Çoğu zaman kopma, CRC hatası, birden zayıflamanın artması, SNR'ın düşmesi vb. problemler yaşanıyor. Bu sorunun kaynaklarından biri yapılan kötü ek veya ekler oluyor. xDSL sinyalini elektrik gibi düşünülüp, elektrik bandı...www.technopat.net
Mesela bu konuda olduğu gibi, en azından link bırakabilirdiniz![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.