DSL kablosu ortadan koptu

alpeeer

Decapat
Daha fazla  
Bundan 3 yıl önce internet kablosunu sandalye ile kopartmıştım fakat kabloları bağlayarak çözüme ulaştık ama yaptığımız yalıtım internet hızı gibi faktörleri yavaşlatıyor ve çoğu zaman internet tekrar gidiyor bende kalıcı bir çözüme ulaşmaya çalışıyorum.
Örnek fotoğraf:

0f93a43e2233d7ada95ac40ed91ce94b.jpg

Sorununuz ek ise bir jack takan birini çağırın 2 kafayada jack taksın arayada bir uzatma aparatı koyun sorununuzu çözecektir.

Kablo 30 metre ustu ise sağlam masraf 🤣
sanmam ya o kadar pahalı bir şey değildi diye hatırlıyorum tabi en son 5 sene önce almıştım 15 metre

şaka biryana bende de dışarıdan gelen hatta ek olarak takılı DLS kablosu ve nette herhangibir sıkıntı çıkartmıyor sorun oradan kaynaklı olduğunu sanmıyorum 50mbs paketten 48mbs alıyorum

Kablo değiştirmeden kolay bir çözümü var bu işin türk telekomda yer altında kopan kablolarda resmini paylaştığım konnektör ile ek yapıyorlar neredeyse orjinalden farkı olmuyor. Kabloları siz eklerken kıvırdığınız için orada direnç oluşuyor ve sinyalde bozulmalar oluyor. Ama bu konnektör klemens görevi gördüğü için işinizi fazlasıyla görecektir. Telefon santrali yapanlar yada elektronikçilerde genel olarak bulunmaktadır. Konnektörün adı Yak-1 klemens olarak geçiyor.

Dosya Ekleri

• 1630310663431.png
    1630310663431.png
    19,7 KB · Görüntüleme: 292
Kablo değiştirmeden kolay bir çözümü var bu işin türk telekomda yer altında kopan kablolarda resmini paylaştığım konnektör ile ek yapıyorlar neredeyse orjinalden farkı olmuyor. Kabloları siz eklerken kıvırdığınız için orada direnç oluşuyor ve sinyalde bozulmalar oluyor. Ama bu konnektör klemens görevi gördüğü için işinizi fazlasıyla görecektir. Telefon santrali yapanlar yada elektronikçilerde genel olarak bulunmaktadır. Konnektörün adı Yak-1 klemens olarak geçiyor.
Bağlantısı nasıl oluyor bilginiz var mı

2 adet Yak-1 Konnektör alacaksınız, 2 kabloyu da resimdeki gibi birleştireceksiniz.

Mesela bu konuda olduğu gibi, en azından link bırakabilirdiniz 🙂

Mesela bu konuda olduğu gibi, en azından link bırakabilirdiniz 🙂
Resmi google resimlerden direk alıp ekledim. Url bile bakmadım kaynak neresi olduğuna bakmadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı