DSL modem önerisi

quelar29

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Software Developer
Merhaba arkadaşlar öncelikle Türk Telekom 75 Mbit VDSL2 altyapısını kullanıyorum. Ev 240 M.2 olduğu için modem evin ortasında konumlandırılmış olsa bile doğal olarak sinyal kaybını Türk Telekom'un standart ZyXEL modeminde yaşıyorum. Ailemle beraber yaşadığım için cihaz sayısı da yaklaşık olarak 5-10 arasında değişiyor. Bugün Speedtest yaptığımda Wi-Fi ile bağlı cihazların 15 Mbit civarında gezindiğini gördüm fakat Ethernet ile 75 Mbit alabiliyorum. Bunun için modem almak istiyorum bütçe sınırı yok güzel kaliteli bir şey olsun. Wi-Fi 6 desteğinin kesinlikle olmasını istiyorum ve işim gereği evden çalıştığım için kopma, sinyal kaybı vs. olmasını istemiyorum.

Araştırırken birkaç modeme denk geldim önerilerinize açığım teşekkürler şimdiden:

TP-Link deco X50-DSL - 3100 TL.
Keenetic hopper DSL AX1800 - 3050 TL.

Sizce bu ikisinden birisini mi tavsiye etmeliyim yoksa başka önerilerinize de açığım.

Yakın zamanda TP-Link Archer VX1800v model modem aldım. Wi-Fi 6 destekli güzel çalışıyor öneririm. Amazon'da indirimde şu an.

TP-Link deco X50-DSL bir router, modem değil.

Ethernet'le bağlanacak modem yerine Wi-Fi'yi o yayacak modem değiştirdiği zaman yine aynı cihazı kullanmaya devam edebilir ve hala çekim sıkıntısı çekiyorsa istediği kadar deco cihaz ekleyebilir rahat bir şekilde.

Keenetic hopper DSL AX1800 modelini aldım 2 haftadır kullanıyorum bayağı memnunum alacak arkadaşlara tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı