DSL N10e güncelleme yaparken çöktü

blacktiger5

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Elektronik-Bilgisayar-Tamir
Cihaza ASUS sayfasından indirerek FW attım sorunsuz yükledi, şu an modem ışıkları sabit yanıyor Wi-Fi ışıgı yanmıyor modem arayüzüne ulaşamıyorum. IP ataması yapınca upload FW ekranı geliyor güncelleme yapmama rağmen arayüzü gelmiyor. Modemde tepkime yok.

Orijinal FW sorunu çözmedi. ASUS'un sitesindekiler sorunumu düzeltmedi

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    19,6 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Modeme reset atmayı deneyin.
resetleme olmuyor tepkime yok sabit ışıkları.

bu dosyada fabrika ayarlarını vermiş bunu da denedim,diğer dosyaları img resimdeki bin uzantılı ?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    19,6 KB · Görüntüleme: 42
Hocam modem kapalıyken wps tuşuna basılı tutun tuşu bırakmadan modemi açın. Bi 5 saniye sonra wps tuşunu bırakın. Kendini sıfırlaması gerek diye biliyorum. Bende Ac750 model olanı var o şekilde sıfırlıyorum. Belki sizdede işe yarar dedim. Denemekte fayda var.
Fw olarak bu sitedekini mi denediniz hocam. Bendede vardı aynı modem önceden. Bu sürümü yükleyip sorunsuz kullanmıştım.

Son düzenleme:
bütün kombinasyonları denedim işe yaramıyor hiç keşke güncelleme yapmasaydım,birkaç kişi brick olmuş cihazları 4 pinli usb kablo ile firmware atmış o kabloyu nasıl bulurum modemde 4 pin girişi var cihaza gördürürsem programlarla FW atabilirim bence cihaz çalışıyor.
şu kablo aliexpress de amozon da var galiba.

Dosya Ekleri

• Adsız2.png
    620,5 KB · Görüntüleme: 35
  • indir.jpg
    5 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…