DSL N10e güncelleme yaparken çöktü

blacktiger5

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Elektronik-Bilgisayar-Tamir
Cihaza ASUS sayfasından indirerek FW attım sorunsuz yükledi, şu an modem ışıkları sabit yanıyor Wi-Fi ışıgı yanmıyor modem arayüzüne ulaşamıyorum. IP ataması yapınca upload FW ekranı geliyor güncelleme yapmama rağmen arayüzü gelmiyor. Modemde tepkime yok.

Orijinal FW sorunu çözmedi. ASUS'un sitesindekiler sorunumu düzeltmedi :(

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    19,6 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Hocam modem kapalıyken wps tuşuna basılı tutun tuşu bırakmadan modemi açın. Bi 5 saniye sonra wps tuşunu bırakın. Kendini sıfırlaması gerek diye biliyorum. Bende Ac750 model olanı var o şekilde sıfırlıyorum. Belki sizdede işe yarar dedim. Denemekte fayda var.
Fw olarak bu sitedekini mi denediniz hocam. Bendede vardı aynı modem önceden. Bu sürümü yükleyip sorunsuz kullanmıştım.

Son düzenleme:
Hocam modem kapalıyken wps tuşuna basılı tutun tuşu bırakmadan modemi açın. Bi 5 saniye sonra wps tuşunu bırakın. Kendini sıfırlaması gerek diye biliyorum. Bende Ac750 model olanı var o şekilde sıfırlıyorum. Belki sizdede işe yarar dedim. Denemekte fayda var.
Fw olarak bu sitedekini mi denediniz hocam. Bendede vardı aynı modem önceden. Bu sürümü yükleyip sorunsuz kullanmıştım.
bütün kombinasyonları denedim işe yaramıyor hiç keşke güncelleme yapmasaydım,birkaç kişi brick olmuş cihazları 4 pinli usb kablo ile firmware atmış o kabloyu nasıl bulurum modemde 4 pin girişi var cihaza gördürürsem programlarla FW atabilirim bence cihaz çalışıyor.
bütün kombinasyonları denedim işe yaramıyor hiç keşke güncelleme yapmasaydım,birkaç kişi brick olmuş cihazları 4 pinli usb kablo ile firmware atmış o kabloyu nasıl bulurum modemde 4 pin girişi var cihaza gördürürsem programlarla FW atabilirim bence cihaz çalışıyor.
şu kablo aliexpress de amozon da var galiba.

Dosya Ekleri

• Adsız2.png
    Adsız2.png
    620,5 KB · Görüntüleme: 35
  • indir.jpg
    indir.jpg
    5 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı