Çözüldü DSL-N16 varsayılan kullanıcı adı ve şifre

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar modem DSL-n16. modemin internet sitesine girerken yani 192. girerken kullanılan parolayı unuttum. Reseti var mı?
İnternet konusunda detaylı bilgisi olanlar ile konuşabilir miyim? ASUS ve ASUS guest ortaya çıktı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20191120-170035.jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 985
Çözüm
Zaten modemi sıfırlamışsınız.

Varsayılan kullanıcı adı: admin
Şifre: admin
Bu sorunlar şimdi ortaya çıktı.

Modemin içine girip kurulum ekranında ISS'nin sana verdiği kullanıcı adı ve şifreni girmen gerek.

• Kullanıcı adı ve şifremi bilmiyorum?
  • O zaman ISS'ni arayıp öğreneceksin.
Ağ kısmından sorunları gider dediğinde dns sunucusu yanıt vermiyor uyarısı çıktıysa ttnet kullanıcısıyım ve defalarca başıma geldi. Bunun için modemin fişini çekip bilgisayarı kapattım 15-30 dakika gibi bekleyip tekrar çalıştırdığımda düzeldi. Bu olayı aşırı download yaptığım veya vpn kullandığım sıralarda yaşadım. Ayrıca ağ bağlantıları ıpv4 özellikleri tıklatıp DNS sunucusunu otomatik al kutucuğunun etkin olduğunu kontrol et.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (20).png
    189,3 KB · Görüntüleme: 117
Bununla karşılaştım DNS otomatikte. 30 dakika boyunca müşteri hizmetlerini bekledim ama müzik iyice kafamı ağrıttı kapadım.
Bi 5-10 dk gine müşteride şansımı deneyeyim yoksa ben de kapatacam.

Dosya Ekleri

• IMG_20191120_202204.jpg
    352,2 KB · Görüntüleme: 109
Bu şartlarda sorun servis sağlayıcıda ise modemde dsl yazan kısımdaki ışık yanmıyor olması gerekir aradığında sana ilk onu sorarlar ve dsl ışığı yanmıyorsa ya iç hattan modeme gelen kabloda ya da dış hat kablo bağlantılarında sorun var demektir. Senin şu an yapabileceğin modem dsl ışığı yanmıyorsa iç hattan modeme gelen kabloyu kontrol edip komşudan veya birinden başka kabloyla test etmektir. Olmazsa servisin gelip bakması lazım bilgine.

Ama bu modemde yanıyordu. Sıkıntı neden kaynaklıdır. Müşteri hizmetleri hizmet değilki mübarek. 50 dakika ya.
Oha numarayı engellediler.
Şimdi bilgisayarı açtım bu geldi fakat kablo takılı.
Ve hala internet yok ışıklar yanmasına rağmen.
Acaba sorun modem olabilir mi?
Eski modeme geçyim mis gibi çalıştı.

Dosya Ekleri

• IMG_20191120_210851.jpg
    200,1 KB · Görüntüleme: 107
Birinci resim modem yeşil ışıklar yanıyor olacak. 1. 2. 3. 4. + sondaki kablosuz ağ ışığı yanıyormu kontrol et.. Denetim masası-ağ ve internet-ağ ve paylaşım merkezi-bağdaştırıcı ayarlarını değiştiri sırayla tıkla. Ethernet asus ve wi-fi asus simgelerine bak devre dışı yazıyorsa sağ tıkla etkinleştiri tıkla.

Dosya Ekleri

• P_20191120_210757_LL[1].jpg
    153,6 KB · Görüntüleme: 89
  • Ekran Görüntüsü (21).png
    119,5 KB · Görüntüleme: 148
  • Ekran Görüntüsü (22).png
    241,5 KB · Görüntüleme: 95
Soldan 2. dsl ışığımı yanmıyor modem fotosunu gonderirmisin? yoksa bilgisayardaki fotoğraftaki mi yok?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…