Çözüldü DSL-N16 varsayılan kullanıcı adı ve şifre

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar modem DSL-n16. modemin internet sitesine girerken yani 192. girerken kullanılan parolayı unuttum. Reseti var mı?
İnternet konusunda detaylı bilgisi olanlar ile konuşabilir miyim? ASUS ve ASUS guest ortaya çıktı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20191120-170035.jpg
    Screenshot_20191120-170035.jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 985
Çözüm
Zaten modemi sıfırlamışsınız.

Varsayılan kullanıcı adı: admin
Şifre: admin
Bu sorunlar şimdi ortaya çıktı.

Modemin içine girip kurulum ekranında ISS'nin sana verdiği kullanıcı adı ve şifreni girmen gerek.

• Kullanıcı adı ve şifremi bilmiyorum?
  • O zaman ISS'ni arayıp öğreneceksin.
Wi-Fi olmaması kablolu internet bağlantısına engel değil. ASUS Wi-Fi için kablosuz USB adaptörünü çıkar tekrar USB girişine tak. Sendeki adaptör USB 2.0 ise USB 2.0 bağlantı girişine taktığından emin ol, USB 3.0'a taktıysan görmez. Ayrıca yeni Wi-Fi adaptörler çoğu yazılımını yuklemeni gerektiriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wi-Fi olmaması kablolu internet bağlantısına engel değil. ASUS Wi-Fi için kablosuz USB adaptörünü çıkar tekrar USB girişine tak. Sendeki adaptör USB 2.0 ise USB 2.0 bağlantı girişine taktığından emin ol, USB 3.0'a taktıysan görmez. Ayrıca yeni Wi-Fi adaptörler çoğu yazılımını yuklemeni gerektiriyor.
Hocam ben sadece modem bağladım ve sadece kablolar ile bağlıydı bana adaptör filan gelmedi ya da bende yok.

Menzil artırıcının görevi kablosuz bağlantı yaptığında, bilgisayar-telefon bir odada-modem başka odada duvarlar kalın vs. sinyal kesik geliyorsa gerekir. Bunu anlaman için kablosuz bağlantı kurup sinyal kalitesine bakman lazım. Öncelikle kablosuz Wi-Fi adaptor al, Windows 10 kullanıyorsan ona göre tak çalıştır olanları tercih et yazılım yüklemek zorunda kalmazsın. Ben 8 senedir TP-Link tak çalıştır kullanıyorum, ayrıca diğer bilgisayara ASUS marka yazılım gerektiren kullanıyorum ikisindende memnunum.

Menzil artırıcının görevi kablosuz bağlantı yaptığında, bilgisayar-telefon bir odada-modem başka odada duvarlar kalın vs. sinyal kesik geliyorsa gerekir. Bunu anlaman için kablosuz bağlantı kurup sinyal kalitesine bakman lazım. Öncelikle kablosuz Wi-Fi adaptor al, Windows 10 kullanıyorsan ona göre tak çalıştır olanları tercih et yazılım yüklemek zorunda kalmazsın. Ben 8 senedir TP-Link tak çalıştır kullanıyorum, ayrıca diğer bilgisayara ASUS marka yazılım gerektiren kullanıyorum ikisindende memnunum.
Hocam odamda modemin dibinde 3 çekiyor arada tek diş çekiyor. Ne yapmam gerekiyor hangi marka ve ne önerirsiniz?

Hocam yukarıda belirttiğim 2 marka dışında kullanmadığım için bilgim yok ikisinden de memnunum TP-Link aynı odada Full 5 yeşil aktif 8 senedir kullanıyorum. Başka odadan kullanacaksan çift antenli modellere bakabilirsin daha çok performans alırsınız.

Hocam yukarıda belirttiğim 2 marka dışında kullanmadığım için bilgim yok ikisinden de memnunum TP-Link aynı odada Full 5 yeşil aktif 8 senedir kullanıyorum. Başka odadan kullanacaksan çift antenli modellere bakabilirsin daha çok performans alırsınız.
Hangisidir? Lag filan yaşattırıyor mu?

Zaten modemi sıfırlamışsınız.

Varsayılan kullanıcı adı: admin
Şifre: admin

Modemi sıfırladığında ne olmasını bekliyorsun? Kendi kendine DSL hattına bağlanmasını mı? Şimdi modemin içine girip kurulum ekranında ISS'nin sana verdiği kullanıcı adı ve şifreni gireceksin.

-Ama kullanıcı adı ve şifremi bilmiyorum?
-o zaman ISS'ni arayıp öğreneceksin.

Sırf Seni g't etmek için unuttuğum şifremi sıfırlayıp siteye giriş yaptım. Millenicom'da ve verdikleri VDSL modem ile modeme rest attığın anda milenicom sana anında mesaj atıp modeminizin kurulumu yapılmıstır diyor. Yani senin dalga geçip alaycı soru sorduğun DSL hattına kendi kendine bağlanmasımı lafın evet otomatik bağlanılıyor diye cevap veriyom. Ne demisler Recep karabiber tuz g't oglan kapak oldun sus. Yvsk

Sırf Seni g't etmek için unuttuğum şifremi sıfırlayıp siteye giriş yaptım. Millenicom'da ve verdikleri VDSL modem ile modeme rest attığın anda milenicom sana anında mesaj atıp modeminizin kurulumu yapılmıstır diyor. Yani senin dalga geçip alaycı soru sorduğun DSL hattına kendi kendine bağlanmasımı lafın evet otomatik bağlanılıyor diye cevap veriyom. Ne demisler Recep karabiber tuz g't oglan kapak oldun sus. Yvsk
Senin gibi seviyesiz insanları burada barındırmamakla, anında uyarıp uzaklaştırmakla o kadar güzel yapıyoruz ki. Yani 10 yıldır senin gibileri banlıyoruz ve 10 yıldır da bu durumdan memnunuz.

ISS'nin modemine senden izinsiz erişimi olması ile gurur duyan bir ahmaksın sen.

Ayrıca yazdıklarım DSL-N16 için geçerli ama sende bunu anlayabilecek kapasite olsa...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı