DSLAM kilidinde değilsiniz. Hattınız 100 Mbps desteklemediği için 75 olarak hız alıyorsunuz. Değerler gayet normal.Merhabalar DSLAM kilidi nedir ve nasıl kaldırtabilirim? Speedtest yaptığımda 65/7 gibi değerler alıyorum.Eki Görüntüle 866039
Türknet kullanıyorum
Destek kaydına hızınızı 65-67 civarına sabitlemelerini söyleyin. Sarı forum, Twitter, Facebook gibi yerlerden ulaşmayı deneyin. Arıza kaydını Ois üzerinden açıyorsunuz değil mi?Arkadaşlar bi tırnak açmak istiyorum arada internetimde kesilmeler oluyor. SNR değeri ile alakalı olduğunu söylediler fakat destek kaydı açtığımda hep aynı zırvalar... Öneriniz nedir?
Hocam eskiden 156 mbps down 60 mbps up alıyordum bir anda düştü. Bina içinde klasik telefon kablosu var. Bu değerler ile 100 down 8 up deneyeceğim. Sinyal gücü seviyesi bende -3,6 olarak gözüküyor. Eksi olma sebebi nedir?79865 ve 79861 DSLAM kilidi profilidir. Kilide yakalanmışsınız fakat kaldırtsanız bile anlamı olmaz. Zaten 80 Mbit sabitlemişler. En iyisi ellememek.
Şu an ben de kilide yakalandım. Hız profili 100/8 VDSL2 olarak görünüyor fakat 97.66/7.99 olarak tanımlı. Birkaç kez uğraşıp düzelttirdim ama 1-2 ay sonra eski haline geri dönüyor. Sistemsel bir şey olduğu için uğraşmaya değmez.
Eki Görüntüle 866304
Hocam üstteki kesilme sorunuma bir yanıt bulursanız müteşekkir olurum. Söylendiği gibi hızı sabitlettirebilir miyim?79865 ve 79861 DSLAM kilidi profilidir. Kilide yakalanmışsınız fakat kaldırtsanız bile anlamı olmaz. Zaten 80 Mbit sabitlemişler. En iyisi ellememek.
Şu an ben de kilide yakalandım. Hız profili 100/8 VDSL2 olarak görünüyor fakat 97.66/7.99 olarak tanımlı. Birkaç kez uğraşıp düzelttirdim ama 1-2 ay sonra eski haline geri dönüyor. Sistemsel bir şey olduğu için uğraşmaya değmez.
Eki Görüntüle 866304
Hocam eskiden 156 Mbps down 60 Mbps up alıyordum bir anda düştü. Bina içinde klasik telefon kablosu var. Bu değerler ile 100 down 8 up deneyeceğim. Sinyal gücü seviyesi bende -3, 6 olarak gözüküyor. Eksi olma sebebi nedir?
Eki Görüntüle 866320
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.