DSX hangi emülasyonda olmalı?

DSX açık mı önce kolu çek test et sesi normale dönüyor mu sonra da kolu tak Wireless'e geçerse düzelt dene bakalım.

Gir çık yaptım düzeldi. Hocam bir de bir sorum daha var duelsense yi destekleyen oyun bu kadar az mı attığınız liste de çok az oyun var bu listenin devamı var mı? Mesela Call of Duty Cold War da duelsense özelliği var mı?

Gir çık yaptım düzeldi. Hocam bir de bir sorum daha var duelsense yi destekleyen oyun bu kadar az mı attığınız liste de çok az oyun var bu listenin devamı var mı? Mesela Call of Duty Cold War da duelsense özelliği var mı?
Cold war ve vanguard da da var.Dyligt 2 desteğini geri çekti malesef.Hogwarts bile vermedi şuan için zaten biraz gelmeside mucize idi ama bana aldırttı yani sırf bu özellik yüzünden.Artacağı söyleniyor bakalım.
* Extra olarak rainbow six dede tetik desteği var.

Cold War ve Vanguard da da var. Dyligt 2 desteğini geri çekti maalesef. Hogwarts bile vermedi şu an için zaten biraz gelmeside mucize idi ama bana aldırttı yani sırf bu özellik yüzünden. Artacağı söyleniyor bakalım.

Cold War da deneyeceğim beğenirsem Modern Warfare 2'yi alacağım hazır indirime girmiş. Peki Horizon Zero Dawn da var mı? Hocam bir de full kablolu kullanmak zarar verir mi ?

Oyunların sonuna PC DualSense yazarsanız olup olmadığını görürsünüz denemedim bilmiyorum maalesef ama liste dışı oyunlar var yani.

Hocam çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim ama bir sorum daha var. Ben Cold War'ı Battle.net'den almıştım duelsense özelliklerini açmam için sadece kabloyla bağlamam yeter mi? Yoksa ayarlardan ayar yapmam gerekir mi?

Hocam çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim ama bir sorum daha var. Ben Cold War'ı Battle.net'den almıştım duelsense özelliklerini açmam için sadece kabloyla bağlamam yeter mi? Yoksa ayarlardan ayar yapmam gerekir mi?
Rica ederim Otomatik algılıyor algılamaz ise tetiklerikleri aktif et yada etme seçeneği oluyor dsx in falan açık olmaması lazım sürekli kablo ile kullanmak pile belki zarar verir başka bir sorun olacağını zannetmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı