DT 770 Pro vs HiFiMAN Sundara

Emsanator

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

EDM/Techno müzikten keyif almak için kaliteli bir kulaklık arayan amatör biriyim. Şu anda Beyerdynamic DT 770 Pro 250 Ohm ile HiFiMAN Sundara arasında karar vermeye çalışıyorum, ancak hangisinin bana daha uygun olduğunu bilmiyorum.

İşte sorularım:

Hangisi elektro dans müzik için daha iyi? Bas ağırlıklı ve detaylı bir ses arıyorum, ancak bu kulaklıkların her ikisinin de bu türler için kendi artıları ve eksileri olduğunu okudum. Reddit'de de baya araştırdım ancak kesin bir sonuca ulaşamadım.

Eğer DT 770 Pro 250 Ohm alır ve bir Audient iD4 MKII ile sürersem, ses kalitesinde belirgin bir iyileşme fark eder miyim?

Deneyimli arkadaşların değerli görüşünü merak ediyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Dt 770 dediğiniz kapalı dinamik sürücülü kulaklık, bende kolay sürülebilir dt 900 pro x arkası açık versiyonu mevcut. Hifiman sundara dediğiniz arkası açık planar sürücülü kulaklık, ikisi aynı değil.
Sundara alacağınıza yakın fiyata xs edition mevcut ona da bakabilirsiniz. MkII sorunuz için de yeterlidir bende buna benzer bir ürün bakıyorum ifi zen dac modelini gördüm.

Dt 770 dediğiniz kapalı dinamik sürücülü kulaklık, bende kolay sürülebilir dt 900 pro x arkası açık versiyonu mevcut. Hifiman sundara dediğiniz arkası açık planar sürücülü kulaklık, ikisi aynı değil.
Sundara alacağınıza yakın fiyata xs edition mevcut ona da bakabilirsiniz. MkII sorunuz için de yeterlidir bende buna benzer bir ürün bakıyorum ifi zen dac modelini gördüm.

Değerli yanıtınız için teşekkür ederim, Sony'nın eski model MDR (Wi-Fi) serisi kulaklığını (arka kapalı) kullanıyorum ama artık değiştirmek gerekiyor. Arkası açık daha önce kullanmadım ve bu nedenle 'bass' performansı hakkında fikrim olmuyor. EQ Olmadan, DT 770 Pro'nun da EDM için uygun olmadığı yönünde Reddit yorumları bulunuyor, bu nedenle açıkcası neye karar vereceğimi şaşırdım.

XS Edition modeli yaklaşık 8 Bin TL fark var, benim için az bir fark değil ama kalite farkı vardır elbette, aradaki farka FiiO KA17'de alınabilir diye düşünüyorum.

Sizce EDM için alınabilecek kulaklık modelleri nelerdir?

560s önerecektim de onun da stoğu yokmuş. Bulursanız bakın derim. Bütçe olursa zaten her YouTuber reklam almış gibi 490 pro öneriyor ona da bakabilirsiniz, ben açıkçası dinamik zaten kullanıyorum oyüzden planar bakıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı