Evet beyler 4-5 saattir kullanıyorum, 2 saat ekolayzer ile uğraştım, 8K dışında bütün frekansları oturttum kendime göre, 8K da ufak dokunuşlar yapabilirim ama oda fena sayılmaz şu an. Baştan merak edileni söylemek istiyorum HD681 ile arasında uçurum var uçurum. Yüksek güç modunda g6, %60 civarı ses seviyesi zirve oldu yine. G6'yı aldığıma çok memnun oldum bu kulaklıktan sonra. Ben profesyonel bir adam değilim ama anlatmaya çalışacağım deneyimi. Başta sesin çözünürlü ve derinliği inanılmaz etkiledi beni. Çözünürlüğü biliyorsunuz zaten, derinlik farkını şöyle benzetme yaparak anlatabilirim, 6 bit monitörden 10 bit monitöre geçiş gibi bir şey oldu, aynı rengin farklı tonları gibi yani. Bu yüksek derinlikte yüksek empedansın etkisi vardır kesin. Bu yüksek empedansın bir eksisi bas frekansını ayarlamak zor oldu. Yüksek empedans diaframın daha hızlı olmasını sağlıyormuş bu da alt basların daha sert tepki vermesine yol açıyormuş. Ben bas seviyorum usta, bu kulaklıktan sonra anladım ki sundura gibi planar sürücülü kulaklıklara hiç bulaşmayacağım. Tizler inanılmaz temiz geliyor, vokaller her bağırdığında orgazm ediyor hahahaha, bu biraz abest oldu ama daha iyi anlatamam herhalde. Enstrüman ayrımı neymiş onu çok iyi öğrenmiş oldum, hangi enstrüman nerede çalıyor rahat anlaşılıyor. Şimdi orta doğrulukmuş oymuş buymuş anlatabilecek kapasitede değilim ben. Ekolayzer ayarını paylaşacağım.
Eki Görüntüle 2248428
31 = +4
62 = +7
125 = -1
250 = +3
500 = +1
1000 = 0
2000 = +1.4
4000 = +0.7
8000 = -2
16000 = -6
Bu arada 681'den sonra o kadar rahat ettimki anlatamam. Pedler yumuşak ve kulağımı tamamen sarıyor baskı yapmıyor. Sevmediğim tek şey kablosu oldu, kablosunun düz olmasını isterdim. Bu şekilde profesyonellerin işine yarıyordur ama beniim düzenimde pek de iyi olmadı. Merak ettiğiniz bir şey varsa cevap vermekten mutluluk duyarım.
Bu tecrübeden sonra anladımki o inceleme sitesindeki puanlar duyduğumuz sesi yaşadığımız deneyimi tam olarak yansıtmıyor. Bundan sonra alacağım kulaklık arkası açık yine dinamik sürücülü bir model olur artık.