Abim sakin. Ne bu rage atma isteği? Ben 3 4 saate anca ezberledim. Ha 10 dakikada ezberleyen arkadaşlarım da oldu. Bana zor geldiği için yardım istedim zaten. Rage atmanın ne anlamı var ki?
Profil fotoğrafıOkuyarak.
Anlamını öğrenmek lazım o yüzden. Kalkıp da saf dilini öğrenmek tabi ki bir şey katmaz ama inancın farklıysa orası ayrı.Bana çok saçma geliyor dua filan ezberletmeleri. Sonuçta hayatta hiçbir şeye yaramıyor.
İnançlara saygım sonsuz fakat laik bir devletimiz var, yani ülkenin bir dini yok. Buna rağmen zorunlu ders olması çok saçma.Anlamını öğrenmek lazım o yüzden. Kalkıp da saf dilini öğrenmek tabi ki bir şey katmaz ama inancın farklıysa orası ayrı.
Farklı inançtaki kişiler için ayrı eğitim veriliyor diye biliyorum ama herkesi kalkıp o şekilde tek bir dini anlatmak elbette mantıklı değil, bazı şeylere ağırlık verilebilir. Her demden herkese yani.İnançlara saygım sonsuz fakat laik bir devletimiz var, yani ülkenin bir dini yok. Buna rağmen zorunlu ders olması çok saçma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.