Dua nasıl ezberlenir?

Abim sakin. Ne bu rage atma isteği? Ben 3 4 saate anca ezberledim. Ha 10 dakikada ezberleyen arkadaşlarım da oldu. Bana zor geldiği için yardım istedim zaten. Rage atmanın ne anlamı var ki?

Hocam biraz itici konuşmuşum kusura bakmayın :D.ben oturunca ve bir daha kalkmayınca 30 dakikaya ezberliyorum. Ama illa yöntem istiyorsanız zaten 10larca yöntem verilmiş. 10 kere oku 10 kere yaz yazdıklarını bir daha oku. Arkadaşın yazdığı gibi hocada böyle derdi ama maalesef böyle yapınca daha uzun sürüyordu ezberlemem.

İnançlara saygım sonsuz fakat laik bir devletimiz var, yani ülkenin bir dini yok. Buna rağmen zorunlu ders olması çok saçma.
Farklı inançtaki kişiler için ayrı eğitim veriliyor diye biliyorum ama herkesi kalkıp o şekilde tek bir dini anlatmak elbette mantıklı değil, bazı şeylere ağırlık verilebilir. Her demden herkese yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı