izmirkartali
Megapat
Ubuntu üzerinde olan şeyleri söyledik ama hep hata aldınız.Biraz zor başka çare yok mu?
Ventoy işini baştan gözden geçirip bir daha deneyin bakalım.
Ubuntu üzerinde olan şeyleri söyledik ama hep hata aldınız.Biraz zor başka çare yok mu?
Ubuntu üzerinde olan şeyleri söyledik ama hep hata aldınız.
Ventoy işini baştan gözden geçirip bir daha deneyin bakalım.
Onu kendisi seçer zaten. Dosya 4GB+ ise otomatikman NTFS seçer. Daha küçükse FAT32...Ben başka bilgisayar buldum şimdi Rufus'la ISO'yu USB'ye atacağım ama gerekli ayarları bilmiyorum rufuss için NTFS falan var onları neye göre seçeceğim?
Onu kendisi seçer zaten. Dosya 4 GB+ ise otomatikman NTFS seçer. Daha küçükse fat32..
Bu format tipinin bir önemi yok.
Bilgisayar UEFI destekliyorsa GPT modunda yazdırabilirsiniz.
Evet. Boot menüyü açıp USB'den başlatınca kurulum başlar.Teşekkürler. Rufus'un işlemi bittikten sonra USB'yi laptopa takıp boot menu yu acacağım degil mi?
Windows u kurdum , Linux silinmiştir değil mi?Evet. Boot menüyü açıp USB'den başlatınca kurulum başlar.
Debian bazlı dağıtımlarda Boot Repair işe yarıyor.Boot repair bugüne kadar bende hiçbir zaman grubu onarmadı. Hep elimle yeniden kurdum.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.