Dual Boot Ubuntu nasıl silinir?

Daha fazla  
Ubuntu'yu silip Kubuntu yükleyeceğim, fotoğrafta gözüken 1-4-6 disklerini mi silmem gerekiyor? 95GB ayırmıştım Ubuntu'ya.

IMG_20210701_153848.jpg

Son düzenleme:

Hocam diski sildim, daha sonra tekrar Dual Boot yapacağım için Grub'u kaldırmadım ve denemek için restart attığımda bu ekran geldi windows'a giremiyorum ne yapacağım?

Dosya Ekleri

• IMG_20210701_161219.jpg
    IMG_20210701_161219.jpg
    170,8 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Bu konuda @Kerem00 hocam daha iyi yardımcı olabilir.

Hocam diski sildim, daha sonra tekrar Dual Boot yapacağım için Grub'u kaldırmadım ve denemek için restart attığımda bu ekran geldi windows'a giremiyorum ne yapacağım?

GRUB'u kaldirmadigin icin acilista boot edecek dagitim bulamiyor, bulamadigi icin bu ekrana atiyor. Elinde Ubuntu veya herhangi bir dagitim yuklu olan USB var mi?

GRUB'u kaldirmadigin icin acilista boot edecek dagitim bulamiyor, bulamadigi icin bu ekrana atiyor. Elinde Ubuntu veya herhangi bir dagitim yuklu olan USB var mi?
Maalesef hocam ama Windows 10 hala yüklü, bir şekilde girebilirsem windows'a direkt Kubuntu ISO'sunu yazdıracağım zaten belleğe.

Sistemin UEFI ise Boot menusunden Windows 10'u ilk siraya alip baslatabilirsin muhtemelen.
Boot menüye de girmiyor hocam. Boot menü seçince yine bu ekran açılıyor. Bu arada ben bios'a falan da sistemi başlatırken giremiyordum zaten. Windows gelişmiş yeniden başlatma kısmı ile girebiliyordum. Bu sorun hakkında konu açsam iyi olacak.
Edit:
@runit hocam bu ekrandayken rastgele komutlar deniyordum, "exit" komutu tuttu bunu yazdığımda direkt Windows'u başlattı :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı