Dual Channel yerine Single kullanmak çok fark eder mi?

• Konuyu başlatan eax
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 3.142
Hocam kesinlikle CL16 olanı alınız. AMD işlemcilerde CL değeri ve RAM hızı çok daha önemli. Ayrıca zaten ülkemizde bulabileceğiniz en düşük CL değerini Kingston satıyor ne yazık ki. Alternatifi yok. Micron RAM kullanıyor ASUS tüm cihazlarında, benim cihazımdan da 8 GB olanı çıkmıştı. Ülkemizde de Micron by Crucial RAM satılmıyor (özellikle ASUS'un koyduğu 3200MHz olan versiyonu yok, bende her yerde bahsetmeye çalışıyorum). Bundan dolayı bende CL16 alın geçin, eğer ülkemizden alacaksanız herkese öneriyorum Kingston alın. Diğerleri hep birbirlerinin kopyası...
Makinaya o kadar para verdim üzerine samsung nvme 980 1Tb ssd aldım.İçini açınca single ram olduğunu gördüm.Şimdi birde ram alıcam makine bana 25,26 bine geldi vallahi.Artık 10 sene kullanırım herhalde.Tuşlar falan silininceye kadar devam :)

Makinaya o kadar para verdim üzerine Samsung NVMe 980 1TB SSD aldım. İçini açınca Single RAM olduğunu gördüm. Şimdi bir de RAM alacağım makine bana 25,26 bine geldi vallahi. Artık 10 sene kullanırım herhalde. Tuşlar falan silininceye kadar devam :)

Köküne kadar hocam 🤣🤣. Aklınıza takılan başka konu olursa etiket atarsınız, müsait olduğum zamanlarda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım 😇.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı