Dual-Core CPU E6800 için ekran kartı önerisi

sizin yorumunuz çevremdeki insanların tavsiyesi galiba GT 710 bana uygun kart fiyat olarakta çok zorlamıcak R7 240 ile arasında gidip geliyorum ama R7 240'ın sıfır olanını bulamadım bildiğiniz satan bir site varmı ?

Gittigidiyor ve Sahibinden sitelerine bakabilirsin.

R7 240 2.el alın darboğaz olacaktır. PSU yeterse işlemcinizi Q serisi yapın 4 çekirdekli işlemcilerdir daha iyi olur. Bana kalırsa işlemci anakart satılmalı RAM'ler ddr3 ise i3 2nesil bir sisteme geçilmesi olur. Tabiki bütçe artınca

Bütçe artışı bende pek mümkün değil asgari ücret alıyorum dolar kurunuda göz önünde bulundurursak bilgisayar bileşenleri benim için aşırı lüks harcama sınıfına giriyor. Ekran kartı alıp kurtulmanın derdindeyim GT 710 taksam oda darboğaz yapar mı ? diğer arkadaşların dediğine göre oynadığım oyunlarda darboğaz yapmasının pek bir önemi yokmuş siz ne düşünüyorsunuz ?

710 sıfır alınmaz yani o paraya 2.el dx11 destekli herhangi bir kart alabilirsiniz. eğer dx önemli değilse 9800 GT gibi kartlar alınabilir. 300 TL'ye 2. el HD 6790 civarı kartlar bulunabilir. Bence bir PSU birde 2.el ekran kartı alın dediğim gibi. Bari bazı oyunları oynarsınız ilerde ve sistemin patlama riski ortadan kalkar. Sistemi birkaç tık ileri almak çok para tutmaz 1000TL altına halledersiniz. Tabi ki sizin için bir önemi olursa karar sizde. Sıfır güçsüz bir karta 300TL bayılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…