DualSense almak mantıklı mı?

444824

Hectopat
Makaleler
1
PC için DualSense almak istiyorum. Fakat DualSense PC için çok uyumlu değil diyorlar. Sizce PC için DualSense alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsi fikrim alınmaz, hassasiyet ve gecikme sorunları var.
Bence alınmaz, Xbox 9. nesil bakın. PC için gerek yok.
Alınmaz bence Xbox 9.nesil almak daha mantıklı.
PC için DualShock daha iyi olur. Uyumluluk sıkıntısı olabiliyor DualSense'nin.
Herkese teşekkürler Yeni nesil Xbox kolu alacağım ve dualshock bence alınmaz.

1.5 Yıldır dualsense kullanıyorum. Hiç uyum sorunu yaşamadın üstüne üstlük adaptif trigger, haptic feedback gibi özellikleri bile kullanabiliyorum. Forza horizonda bile :) alınmaz, uyum sorunu var diyenler neyin kafasındalar acaba :) sony Windows için frimware bile yayınladı. Steam tam uyumluluk veriyor. Gamepass de oyunda kol desteği varsa dualsense sorunsuz çalışıyor. Hades oyununu dualsense ile bitirdim gamepassten:)

Hangisi daha ucuzsa al geç ikiside üzmez.

DualSense ve Dualshock kesinlikle alınır fakat Windows üzerinde çalışması için ek programlara ihtiyaç duyuyorlar. Bluetooth üzerinden bağlarsan direkt olarak bağlanırlar. Program ile bağlarsan kolu Xbox kolu gibi tanımlıyor ve kontrol şeması ona göre oluyor. Oyunlarda Xbox kontrolcü şeması görüyorsun. Dualshock 1'i 3 sene kadar bilgisayar üzerinde kullandım ve bir problem yaşamadım. Bunlar ile uğraşmam dersen 9. Nesil Xbox kontrolcüsü alabilirsin.

DualSense ve Dualshock kesinlikle alınır fakat Windows üzerinde çalışması için ek programlara ihtiyaç duyuyorlar. Bluetooth üzerinden bağlarsan direkt olarak bağlanırlar. Program ile bağlarsan kolu Xbox kolu gibi tanımlıyor ve kontrol şeması ona göre oluyor. Oyunlarda Xbox kontrolcü şeması görüyorsun. Dualshock 1'i 3 sene kadar bilgisayar üzerinde kullandım ve bir problem yaşamadım. Bunlar ile uğraşmam dersen 9. Nesil Xbox kontrolcüsü alabilirsin.
Dualsense için çoğu oyunda o programa bile gerek yok artık hocam. Dualshock için şart dediğin gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı