DualSense almaya değer mi?

picarean

Kilopat
Yer
İzmir
DualShock 4 almak istiyorum ama 800 TL daha verip DualSense almaya değer mi sizce, çok fark var mı aralarında? DualSense kullandım PlayStation Cafe'de ama DualShock kullanmadım hiç.

DualShock 4 almak istiyorum ama 800 TL daha verip DualSense almaya değer mi sizce, çok fark var mı aralarında? DualSense kullandım PlayStation Cafe'de ama DualShock kullanmadım hiç.

400 TL'ye tıpatıp aynısı yapılmış DualSense var snoopy marka. Hepsiburada üzerinden araştır.

Açıkçası hissiyat ve büyüklük açısından daha iyi evet ama onun dışında çok artısı yok. Şahsen kolu sadece PC'de kullandım ve Uncharted, Spider-Man gibi oyunlarda adaptive triggers ve haptic feedback özelliğini kullandım. İki oyunda da oyuna çok odaklandıktan sonra tetiklerin sertleştiğini hissetmedim bile. Titreşim hissediliyordu. Tabii eğer oyuna çok odaklanmayıp şu tetik hissiyatına bakayım derseniz oyun için özel belirlenmiş deadzone, silahtan silaha gören değişen tetik hissiyatı ve hep olmasa da çoğu zaman ben de varım diyen titreşimle birlikte deneyimi iyileştiriyor gerçekten.

Hocam tam emin olamadım, siz mi kullanıyorsunuz bundan, Hepsiburada'da aynı fiyatta replika DualShock'lar var onlar mı daha iyidir bu mu? Bazı kötü yorumlar da var.
Hocam arkadaşın attığı da replika Dualshock. Replika cihazlar hiç bir zaman orijinal gibi olamaz ama günü kurtarır.

Hocam tam emin olamadım, siz mi kullanıyorsunuz bundan, Hepsiburada'da aynı fiyatta replika DualShock'lar var onlar mı daha iyidir bu mu? Bazı kötü yorumlar da var.

Genellikle iyi yorumlar gördüm ben. Snoopy marka her zaman iyidir gamepad konusunda öyle bilinmedik Çin markası falan değil bu.

Yani senin attığın gibi olan basit bir modele 300 TL vermektense buna 400 TL vermek daha mantıklı en azından orijinaline benziyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı