PC'ye adaptive trigger ve haptic feedback için DualSense almaya değer mi?

Daha fazla  
Bayağı bir kafa yordum gamepad meselesine, ya daha iyi titreşim için kablolu bir Xbox kolu tercih edeceğim ya da bu özellikler için DualSense.

Tercihim dualsense tarafında oldu hocam benimde.
Bilgisayarda yakın zamanda Sony bu kontrolcü desteği olayını genişletti sanırsam. O açıdan daha da iyi oldu bence. Zaten bazı oyunlar kendi içinde de destekliyor. Ben konsolda kullanıyorum bazı oyunlarda tetik efektleri işleri değiştiriyor. Oynadığım oyunları daha da keyifli şekilde oynatıyor bana silah kullandığınız oyunlarda özellikle harika.

Bilgisayarda yakın zamanda Sony bu kontrolcü desteği olayını genişletti sanırsam. O açıdan daha da iyi oldu bence. Zaten bazı oyunlar kendi içinde de destekliyor. Ben konsolda kullanıyorum bazı oyunlarda tetik efektleri işleri değiştiriyor. Oynadığım oyunları daha da keyifli şekilde oynatıyor bana silah kullandığınız oyunlarda özellikle harika.
Gamesir g7 se ve dualsense arasında gidip geliyorum ancak tercihim dualsense olacak gibi gözüküyor. Uyumluluğun biraz uğraşla halledilebileceğini düşünüyorum, tek kafama takılan drifting o kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı