Çözüldü DualSense Bluetooth ile PC'ye bağlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EMIYA

Hectopat
Daha fazla  
Forumda birkaç konuya göz atmıştım fakat çözüm bulamadım. Geçen yıl da bu konudan muzdarip olduğum için Vatan Bilgisayar'a vermiştim garanti süresi bitmeden önce. Bana yeni bir kol vermişlerdi. Kolu iki-üç ay boyunca kullanmamıştım. Steam'den Forza Horizon 4 oynayayım dedim. Kolu Bluetooth ile bağlayıp oynamaya başladım. 30dk sonra kolun bağlantısı birden kesildi. Şarjı bitmiştir diyerekten 6 saat falan şarja takmıştım tam dolsun diyerekten. O günden beri bilgisayara bağlayamıyorum. Ne zaman Bluetooth ile bağlamayı denesem bilgisayar kol için kurulum bildirimi gönderiyor. İzin versem de reddetsem de kol anında kapanıyor. O süre boyunca bilgisayar kolu görmeye devam ediyor. DualSense X uygulamasını da denedim kolun arkasından iğne ile de sıfırladım ama nafile. Başka bir çözüm yolu varsa yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. Kol 0 olarak geldi garantiden zaten. 6 ay sonra böyle oldu ve çok az kullanmama rağmen. DualSense aldığıma pişman oldum cidden. Kol Type-C ile çalışıyor bu arada. Sadece Bluetooth bağlanma sorunu var. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Arkadaşlar sorunu çözdüm. PS ile Create tuşlarına uzunca basarken kolun bağlantısını kaldırıp yine bağladım. Bunca zamandır nasıl akıl etmediysem.. Belki sorunu yaşayanlar için çözüm olaraktan bırakmak istedim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı