DualSense için Bluetooth adaptör önerisi

Abim Xbox 9. nesil ve ASUS BT400 adaptörü ile kullanıyor ve bir gram gecikme olmamakta, her oyunla sıkıntısız çalışması ve konforu aynı bir mesela.

Ben olsam kesinlikle Xbox kontrolcüsü yanına BT modül alarak kullanırdım. Konforsuz ve adamakıllı desteği olmayan PS kontrolcülerine göre çok daha iyi gözümde. TP-link ub500 herhalde en mantıklısı olacaktır adaptör olarak.

Son düzenleme:
DualSense veya Xbox kontrolcüsü almayı düşünüyorum. Kopmayacak ve gecikmeyecek ne tavsiye edersiniz? Oyunlarım genelde Steam ama artık malum alternatiflere de yöneliyoruz. DualSense'i harici yazılımla çalıştırıp verim de almak istiyorum.
Ugreen 5.3 UGREEN Bluetooth 5.3 Adaptörü PC Desteği Windows 11/10/ 8.1 için USB Bluetooth Dongle, Oyun Denetleyicisi, Kulaklık, Klavye, Fare ve Hoparlör ile uyumludur. Amazon.com.tr

2 aydır kullanıyorum çok iyi.

@Shuichi Tatsuo bir yandan o var, diğer yandan DualSense'i daha çok seviyorum. Kararsız kaldım.

Yani elinize aldığınızda hangisinde oynamaktan mutlu olacaksanız onu alın.

Diğer arkadaşların dediği gibi yardımcı programlarla kullanılabiliyor. Ancak o trigger mevzusu çalışır mı bilmem çalışmıyorsa da açıkçası anlamı yok benim açımdan DualSense'nin.

BT400 ile DualSense kullanıyorum, mükemmel oluyor. Milletin dediği uyumsuzluk sorunu gibi sorunlarla hiç karşılaşmadım. DualSense daha güzel bir kontrolcü, özellikleri de daha üstün ayrıca Xbox tuş dizilimi bana kötü geliyor. Karar size kalmış.

Tak çalıştır bizi de alıştır. Technopat boşluk dumanıyla coştuk. Bunu aldım gayet güzel. Mesafe artsa da sorun yaşamadım DualSense ile.

1708775975351.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı