Feonir
Hectopat
Merhaba. Laptop'da kullanmak için Controller bakıyordum. İlk başta uyumluluk açısından Xbox Controller alacaktım. Ancak DualSense'in jiroskop, touchpad, adaptive trigger gibi özelliklerinin kullanışlı olduğunu düşündüm. Eskiden arada çok fiyat farkı yoktu ama şu an Vatan'da Xbox Controller 3000TL iken DualSense 4200TL. DualSense için biraz daha uygun Eurasia garantili satıcılar var ama bilinmeyen bir satıcıdan almak istemiyorum. Soruma gelecek olursak, güvenilir bir satıcıdan bu iki Controller arasındaki fiyat farkına rağmen DualSense alınır mı?
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
SONY PS5 Dualsense Kablosuz Kontrol Cihazı Kırmızı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SONY PS5 Dualsense Kablosuz Kontrol Cihazı Kırmızı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MICROSOFT XBOX WIRELESS OYUN KUMANDA SİYAH(9.Nesil) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MICROSOFT XBOX WIRELESS OYUN KUMANDA SİYAH(9.Nesil) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Son düzenleyen: Moderatör: