DualSense PC ile çalışır mı?

Hocam PC'nin Bluetooth'u var yani laptop un.
Ve bu cihazlar Bluetooth üzerinden bağlanıyor.
USB üzerinden bağlanarak kullanabileceğim Gamepad var mı?
Logitech F710 dock ve uzatma aparatı ile geliyor o yönden sıkıntınız olmasın.

Dock nedir?
Ve sanki eski gibi duruyor yani hemen oynayıp bozulacakmış gibi.
Bir şey olur mu?
Evet model olarak eski bir ürün lakin yıllara bağlı olarak yenileniyor diye biliyorum. Logitech sağlam firmadır açıkcası ve bu ürün uzun süredir piyasada tutunabilen bir ürün. Logitech zaten ilgili bir firma bozulsada bir sıkıntı olacağını sanmam. Dongle yerine dock demişim kusura bakmayın dongle olacak. Kablosuz mouselarda falan mouseun bağlantısını yapmak için usb portuna taktığımız alıcı diyebiliriz dongle için. Çekim sıkıntılarını kaldırmak için dongleun yanında uzatma kablosuda geliyor o uzatma kablosunu takıyorsun ve ucuna dongleu takıyorsun böylelikle çekim sorunu yaşarsan bu ortadan kalkmış oluyor.

Logitech'in ne kadar güzel olduğunu bilirim. Mouse konusunda şahaneler.
Alırsam bunu alırım. Teşekkürler.

Logitech'in görüntüsü hiç iç açıcı gelmedi Xbox X kolu aldım.

Logitech'in görüntüsü hiç iç açıcı gelmedi Xbox X kolu aldım.
Hocam sizin bütçeniz ona yetiyor zaten ki Türkiye'de genel olarak alabileceğiniz en iyi kollardan birisi orijinal Xbox koludur. Yurt dışında HORI, PowerA gibi markalar var Türkiye'de yaygın olsalardı size ondan önerirdim ama maalesef yaygın değiller. Hayırlı olsun bu arada.

Acaba kulaklık takınca ses gelir mi yoksa sadece konsola özel mi merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…