DualSense PC ile çalışır mı?

Dock nedir?
Ve sanki eski gibi duruyor yani hemen oynayıp bozulacakmış gibi.
Bir şey olur mu?
Evet model olarak eski bir ürün lakin yıllara bağlı olarak yenileniyor diye biliyorum. Logitech sağlam firmadır açıkcası ve bu ürün uzun süredir piyasada tutunabilen bir ürün. Logitech zaten ilgili bir firma bozulsada bir sıkıntı olacağını sanmam. Dongle yerine dock demişim kusura bakmayın dongle olacak. Kablosuz mouselarda falan mouseun bağlantısını yapmak için usb portuna taktığımız alıcı diyebiliriz dongle için. Çekim sıkıntılarını kaldırmak için dongleun yanında uzatma kablosuda geliyor o uzatma kablosunu takıyorsun ve ucuna dongleu takıyorsun böylelikle çekim sorunu yaşarsan bu ortadan kalkmış oluyor.

Evet model olarak eski bir ürün lakin yıllara bağlı olarak yenileniyor diye biliyorum. Logitech sağlam firmadır açıkcası ve bu ürün uzun süredir piyasada tutunabilen bir ürün. Logitech zaten ilgili bir firma bozulsada bir sıkıntı olacağını sanmam. Dongle yerine dock demişim kusura bakmayın dongle olacak. Kablosuz mouselarda falan mouseun bağlantısını yapmak için USB portuna taktığımız alıcı diyebiliriz dongle için. Çekim sıkıntılarını kaldırmak için dongleun yanında uzatma kablosuda geliyor o uzatma kablosunu takıyorsun ve ucuna dongleu takıyorsun böylelikle çekim sorunu yaşarsan bu ortadan kalkmış oluyor.

Logitech'in ne kadar güzel olduğunu bilirim. Mouse konusunda şahaneler.
Alırsam bunu alırım. Teşekkürler.

Hocam Logitech F310'a bakabilirsiniz lakin kablolu ve titreşim özelliği yok. Biraz bütçe yükseltebilirseniz F710 öneririm. MSI'ın ve Monster'in gamepadleri bir süre sonra özellikle analog kısmında sorun çıkartıyor. Bu önerdiğim ürünler sağlamlığıyla bilinen ürünler ve aynı fiyat muadilinde fazla bir rakipleri yok. Xbox 360'ın replika ama sağlam olan gamepadleri var titreşimli ve kablosuz 200-300 lira civarına. F310 ile aynı fiyat aralığında bulabilirsiniz o tür ürünleri ama değerlendirmelere bakmanızı ve BT adaptörünüzün iyi olmasını tavsiye ederim.

Logitech'in görüntüsü hiç iç açıcı gelmedi Xbox X kolu aldım.

Logitech'in görüntüsü hiç iç açıcı gelmedi Xbox X kolu aldım.
Hocam sizin bütçeniz ona yetiyor zaten ki Türkiye'de genel olarak alabileceğiniz en iyi kollardan birisi orijinal Xbox koludur. Yurt dışında HORI, PowerA gibi markalar var Türkiye'de yaygın olsalardı size ondan önerirdim ama maalesef yaygın değiller. Hayırlı olsun bu arada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı