DualSense sol analog stick drift yapıyor

Bilgilendirme için teşekkürler hocam ama bu bilgiyle size nasıl yardımcı olmamızı istediğinizi de yazar mısınız? Tamir edilecek yer mi arıyorsunuz, garanti nasıl işler onu mu öğreneceksiniz yoksa kol önerisi mi istiyorsunuz?

Bilgilendirme için teşekkürler hocam ama bu bilgiyle size nasıl yardımcı olmamızı istediğinizi de yazar mısınız? Tamir edilecek yer mi arıyorsunuz, garanti nasıl işler onu mu öğreneceksiniz yoksa kol önerisi mi istiyorsunuz?

Evde tamir etmek istiyorum önceden garantiye yollamıştım ama devam ediyor mu bilmiyorum devam eder mi?

Evde tamir etmek istiyorum önceden garantiye yollamıştım ama devam ediyor mu bilmiyorum devam eder mi?
Garanti bitmişse veya hatırlamıyorsanız evde kullanabileceğiniz tek çözüm hava üflemek. Kolu alıp stick modülünün içine herhangibir şeyle veya başka bir sey kaçmayacak şekilde kendi ağzınızla hava üflerseniz bu içine toz kaçması sebepli drifti düzeltecektir. Lakin eğer drift sebebi aşınmaya bağlı ise stick modülünü değiştirmek lazım. Eğer lehim biliyorsanız eski stickleri çıkarıp yerine aliexpress gibi yerlerden veya Türkiye içerisinde satan varsa hall effect modül veya benim önerim TMR modül takmanız. Eğer kendiniz takamazsanız da bir kol tamircisine götürüp taktırabilirsiniz. Kendiniz alacaksanız hall effect olarak gulikit veya k-silver, TMR olarak ise gulikit veya hallpi öneririm

Garanti bitmişse veya hatırlamıyorsanız evde kullanabileceğiniz tek çözüm hava üflemek. Kolu alıp stick modülünün içine herhangi bir şeyle veya başka bir şey kaçmayacak şekilde kendi ağzınızla hava üflerseniz bu içine toz kaçması sebepli drifti düzeltecektir. Lakin eğer drift sebebi aşınmaya bağlı ise stick modülünü değiştirmek lazım. Eğer lehim biliyorsanız eski stickleri çıkarıp yerine AliExpress gibi yerlerden veya Türkiye içerisinde satan varsa Hall effect modül veya benim önerim tmr modül takmanız. Eğer kendiniz takamazsanız da bir kol tamircisine götürüp taktırabilirsiniz. Kendiniz alacaksanız Hall effect olarak gulikit veya k-Silver, tmr olarak ise gulikit veya hallpi öneririm.

Garanti süresi bitmemiş belgeye baktım sadece 1 hak varmış 2 kere garanti yollanırsa cihaz sıfırıyla değiştirilecek ya da para iadesi yapılacakmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı