DualSense stick drift tamiri

Nuri C

Decapat
Daha fazla  
2.el PS5 aldım 2 kolun birinde stick drift olduğunu biliyorum. Sol analog motorunu söküp kendi alacağım. Hall effect motorunu taksam düzelir mi? Kalibrasyon diye bir şey de var ona çok hakim değilim, yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Youtube ve redditte detaylı bir şekilde hem kalibrasyon hem lehimleme kısımlarıno anlatıyorlar. Alabilirseniz tmr modülü almanız daha iyi olur. Marka olarak hallpi ve gulikit öneririm. Hall effect alırsanız da sanırsam en bilindik marka gulikit ve ginfull. Piyasada 3. Parti kollarda kullanılan k-silver marka olan stickler ps ve xbox için satılmıyor bildiğim kadarıyla.

Youtube ve redditte detaylı bir şekilde hem kalibrasyon hem lehimleme kısımlarıno anlatıyorlar. Alabilirseniz tmr modülü almanız daha iyi olur. Marka olarak hallpi ve gulikit öneririm. Hall effect alırsanız da sanırsam en bilindik marka gulikit ve ginfull. Piyasada 3. Parti kollarda kullanılan k-silver marka olan stickler ps ve xbox için satılmıyor bildiğim kadarıyla.
Yarın almaya gideceğim.Evde durumuna bakarım drift az ise github da calibration gui var onunla çözülme ihtimali varmış.Olmazsa dediklerini alıp takarım.Kalibrasyonu araştırdım ve dediğim githubdan yapılınca oluyormuş galiba

Aklımda bu vardı https://share.google/EX3Apfi5jzZIoOlX9

Yarın almaya gideceğim.Evde durumuna bakarım drift az ise github da calibration gui var onunla çözülme ihtimali varmış.Olmazsa dediklerini alıp takarım.Kalibrasyonu araştırdım ve dediğim githubdan yapılınca oluyormuş galiba

Aklımda bu vardı https://share.google/EX3Apfi5jzZIoOlX9
Kaçıncı nesil olduğunu yazmamışlar, ginfull nesil nesil çıkarıyor hall effect sensörleri

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı