ghor Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #1 Merhaba. Ben PS 5 DualSense kolu alacağım, içinde şarj aleti geliyor mu? Gelmiyorsa tel sarjı ile şarj edebilir miyim? Type-C. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2024
Merhaba. Ben PS 5 DualSense kolu alacağım, içinde şarj aleti geliyor mu? Gelmiyorsa tel sarjı ile şarj edebilir miyim? Type-C.
Foreverthe Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 789 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #2 Gelmiyor, edebilirsin. Artı 0 Eksi
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 13 Ağustos 2024 #3 ghor dedi: Merhaba. Ben PS 5 DualSense kolu alacağım, içinde şarj aleti geliyor mu? Gelmiyorsa tel sarjı ile şarj edebilir miyim? Type-C. Genişletmek için tıkla... Rahatlıkla edebilirsiniz hocam. Artı 0 Eksi
ghor dedi: Merhaba. Ben PS 5 DualSense kolu alacağım, içinde şarj aleti geliyor mu? Gelmiyorsa tel sarjı ile şarj edebilir miyim? Type-C. Genişletmek için tıkla... Rahatlıkla edebilirsiniz hocam.