DualSense vs 8BitDo vs Xbox 9. nesil

Bütçe
3000 TL

JakerT4

Kilopat
Daha fazla  
Xbox 9.nesil, DualSense ve 8BitDo markalarının gamepadları arasında kararsız kaldım. Hall effect olayı hakkında pek fikir sahibi değilim. PC'de Witcher 3 tarzı oyunlar oynamak için alacağım. Haptic ve adaptive destekli PS5 kolu mantıklı gözükse de uyumluluk problemleri varmış. Yardımınıza ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir tane Xbox 9. nesil gamepad almıştım. Daha sonra forumlarda DualSense'i öve öve bitiremedikleri için gidip bir tane de DualSense aldım. Xbox gamepad tüm oyunlarla uyumlu tek tuşla giriyorsun. DualSense tüm oyunlarla tam uyumlu değil. Bazı oyunlarda kendisini Xbox gibi gösteriyor ve tuş düzeni değişiyor. DualSenseX diye bir uygulama var o biraz yardımcı oluyor. Fakat DualSense'in o söylediğin özellikleri çok az oyunda kullanılabiliyor. Diğer oyunlarda kullanabilmen için 40 takla atman gerekiyor. Yine de senin kararın. Ama dikkat et forum sitelerinde deli gibi DualSense fanları var sana musallat olabilirler.

8BitDo'da hall effect olayı vardı bu yüzden Xbox kolundan bi tık daha iyi ama Dualsense pc için hala berbat (steam desteği olduğu halde)

Xbox 9.nesil, DualSense ve 8BitDo markalarının gamepadları arasında kararsız kaldım. Hall effect olayı hakkında pek fikir sahibi değilim. PC'de Witcher 3 tarzı oyunlar oynamak için alacağım. Haptic ve adaptive destekli PS5 kolu mantıklı gözükse de uyumluluk problemleri varmış. Yardımınıza ihtiyacım var.

Hocam selamlar birkaç gün önce Fantech EOS Pro gamepad aldım şu ana kadar benim için mükemmel bir kol tercih edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı