DualSense vs Xbox Controller - Hangisi alınmalı?

• Konuyu başlatan Shahdee
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 110
  • Görüntüleme 32.464
Xbox kolu sipariş verdim amazondan yarın deneyeceğim onu da umarım beklediğim gibi çıkar. Mağazada denediğimde Nintendo Switch PRO kolu çok konforluydu, rahattı ama PC desteği iyi değil yoksa onu alacaktım.

Hocam yazdiklarinizi okudum. Elim buyuk diyebilirim ve hic terleme sorunum yok. Ben dualsense ozelliklerine de takilmiyorum. Kablolu olarak kullanicam. Normalde onceligim xbox controller fakat 2 farkli urunde ayni sorunu yasayinca onu eledim. Zaten piyasada gamepad cesidi yok kaliteli olarak. Xbox Controller eledim, Razer cok pahali genelde, tek secenek DS4 veya Dualsense kaliyor. Mecburen alip oynayacagim. Onemli olan tum oyunlarda calissin gecikmesiz sorunsuz oynayabileyim titresimi ile birlikte.

Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın.
DualSense almayı düşünüyorum ve yanına da USB Bluetooth adaptörü almayı düşünüyorum.
Herhangi bir gecikme sorunu yaşıyor musunuz DualSense'de?
Şarjı direkt prizden mi yoksa PC'den mi ediyoruz?

Son düzenleme:

Hocam ben DualSense aldım acayip memnunum. Benim anakartıma bağlayabileceğim yani kasanın arka kısmına denk gelen 2 adet anten vardı onları taktıktan sonra hiçbir sekilde herhangi bir gecikme yaşamadım. Kablolu gibi gecikmesiz oynayabiliyorum. Fakat onun öncesinde antensiz Bluetooth cekiminde sorun yaşamıştım. O antenler bayağı güclendirdi bağlantıyı. Sizin o sekilde kullanabileceğiniz antenleriniz yoksa gecikme sorunu yaşabilirsiniz fakat siz adaptor alarak sorununuzu cözebilirsiniz diye tahmin ediyorum. Prizden şarj olayı DualShock 4'ü bozuyor diye okumustum bir yerde o yüzden hiç prize bulaşmıyorum. PC üzerinden şarj ediyorum biraz uzun sürebiliyor Full şarj için fakat genel olarak memnunum ve tavsiye ederim.

@Korvo hocam kutunun içerisinden kablo çıktımı şarj etmek için.
Çok soğuk bakıyordum PlayStation kollarına ama çok tavsiye eden var ve Xbox kolları çok pahalı.
Size ulaşabilir miyim Discord'ya da Instagram yoluyla soru sormak için?

Kablo çıkmıyor. Mümkünse 1 adet 2m örgülü type-c kablo alın ben şarjı bitince öyle kullanıyorum. Cihazı ayrıca şarj etmeye gerek yok zaten. Şarjı bitince kabloyu bilgisayara takın kullanmaya devam edin o arada şarj olsun.

Kablo cıkmıyor hocam. Kanalımın discord adresini vereyim direk özelden yazabilirsiniz. Buyrun Bx2b96ej

@Korvo Merhaba hocam ben de PC için alacağım da bu ikisi arasın da kaldım. DualSense sıfır yurt dışı ürün var 800 liraya bir de aynı paraya Vatandan alınma 1.5 aylık Xbox 9. Nesil var hangisini alsam diye düşünüyorum. NBA2K oynuyorum.

DualSense öneriyorum, daha düşük gecikmesi var, DualSense X ile tetiklerini çalıştırabilirsin. Daha az masraf yapacaktır. Xbox kolu almak için sebep göremiyorum. Ben kullanıyorum aşırı memnunum titreşimi sağlam.

1.Bluetooth aparatı alarak gönül rahatlığı ile bağlayabilirsiniz
2.DualSense'in gecikme süresi Xbox kolundan daha azdır neredeyse hiç yoktur Bluetooth modunda
3.şarj aletin ile de şarj edebilirsin hem de PC'den de şarj edebilirsin.

Bu uyumsuzluk sorunu nedeninden dolayı Xbox daha iyi olur gibi sadece PC de kullanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…