DualSense vs Xbox Controller - Hangisi alınmalı?

• Konuyu başlatan Shahdee
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 110
  • Görüntüleme 32.535

Hocam bu deneyimlerinize göre hangi kol daha iyi bir tane alacağım PC için ne alayım karar veremedim.

Orijinal DS4 güzel bir kol. Bir de benim bir rehberim var. Burada da lisanslı kollar var. Amazon üzerinden de bakabilirsiniz. Sağlamlık içinse Logitech kollar gerçekten güzel.

Hocam aldın mı tam olsun tepkime süresi önemli benim için ayrıca bunu sipariş etmeyi düşünüyorum. 1.100 liraya geliyor.

Tamamdır hocam. Dual Sense gerçekten güzel bir kol.

Xbox koluna kötü demiyorum sadece fiyatını haketmiyor diye bas bas bağrıyorum. İlle de Xbox tasarımlı kol istiyorsan Yener abimin attığı Microsoft lisanslı kollar da var. Series koluna göre fiyatları daha uygun.

Hocam kollarla ilgili bayağı bir tecrübeniz var gibi gözüküyor ben DualShock4 almayı düşünüyordum ama bu horipad tavsiyeniz kafamı karıştırdı kablosuz horipad marka kol öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, çok açık, net ve kesin olarak söylüyorum ki, Dualsense ile parmaklarımda yaşadığım ağrıyı, hiçbir oyun kumandası ve klavye-mause ile yaşamadım. O kadar sıkıntı ve acı çektim ve çekiyorum ki anlatamam. Bazılarına abartı gelebilir ama gerçek bu. Bir başkası da aynen benim gibi yazmış, 10 dakika geçmeden elimin kramp acısından oynayamaz hale geldim demiş. Hakikaten ben önce kusuru kendimde aradım ve ellerimle ne şekilde tutacağımı bilemiyorum da ondan mı oluyor ki dedim. Bir öyle yaptım, bir böyle yaptım fakat nafile. Ne şekilde tutarsam tutayım çok kısa zamanda, çok fazla ve ciddi bir şekilde parmaklarım ağrıyor. Evet uyumlu ve destekli olmayan oyunlarda Dualsensex programıyla kullanılabiliyor ama ben bu durumdan çok muzdaribim. İnsanları da bu durumdan haberdar etmek istedim. "Dualsense'i sırf ergonomisi için Xbox cihazına tercih ederim" diyen kişi, gerçekten bilmeden cahilane konuşmuş. Öyle uzaktan bakarak ergonomi anlaşılmıyor. Bakın benim parmaklarımın ağrısı bu yazıyı bitirene kadar hala daha geçmedi ve sızlamaya ve ağrımaya devam ediyor. Durum bu kadar vahim yani. Haberiniz olsun. Kimse dememişti demeyin.

Milattan kalma odunu övmek serbest. Alın One'ın aynısı olan kolu .

Milattan kalma odunu övmek serbest. Alın One'ın aynısı olan kolu.

Hocam DS5'in haptic feedbackini hangi oyunlar destekliyor? Xbox Series X kolu almayı düşünüyorum ama haptic feedback ve adaptive trigger özellikleri çok iyi. Ama mesela touchpadi çok saçma bence çünkü o özelliği PS5'te bile kaç oyunda kullanabiliyoruz ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…