DualSense vs Xbox Controller - Hangisi alınmalı?

• Konuyu başlatan Shahdee
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 110
  • Görüntüleme 32.474
Xbox One serisi ve Series kolları maalesef Xbox 360 kolları gibi sağlam değil. Hatta ilk nesil olan Xbox One kolları daha iyi diyebilirim. Elimde 3 adet tamirli Xbox kolu var. Tamirci arkadaş bile ilk nesil olan sağlam demişti. Bir haftalık 9. nesil kolu analog arızası nedeniyle garantiye göndermiş. Konsol Merkezinde bir sürü yenilenmiş kol satılıyor. Sonuçta en azından garantisi sağlam zaten direkt yenisi geliyor.

Merhaba, Dualsense 5 uyumluluk sorunları hala devam ediyor mu acaba? DSX programı ile uyumluluk sorunlarının hepsi çözülüyor mu?

Dualsense hangi oyunlarda veya hangi platformlarda uyumluluk sorunu yaratıyor. DSX ile uyumluluk sorunu gideriliyor diye yazmıştınız.
Yazdım da bazı oyunlar arayüz olarak Xbox tuşlarına göre dizayn ediliyor. Bu da uyumluluk ile alakalı. Bu sorun değilse DualSense zaten daha iyi bir cihaz.

DS5'i Eurasia garantli diyen herhangi (illa HB veya Amazon.tr şart mı anlamında) bir satıcıdan alsak sorun yaşar mıyız?

DS5'i Eurasia garantli diyen herhangi (illa HB veya Amazon.tr şart mı anlamında) bir satıcıdan alsak sorun yaşar mıyız?
Sağlam satıcı olduğu sürece sorun olacağını sanmıyorum. Tabii gelince seri numaralardan kontrol edin.

Sağlam satıcı olduğu sürece sorun olacağını anmıyorum. Tabii gelince seri numaralardan kontrol edin.

Ben de bir satıcıdan DualSense mor aldım. Seri numara nereden kontrol ediliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…