DualSense vs Xbox Wireless Controller

• Konuyu başlatan maxfan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 46
  • Görüntüleme 2.865
DSX almaya gerek yok işte Steam kendi kontrolcü yazılımı var. Forza oynamak içinde DS 4 kullanıyorum.
Steam input her oyunda yok ve DSX, DS4 kadar iyi bir input sunmuyor. Ayrıca Steam input Steam dışı oyunlarda da yok. Eğer tek dert input ise DS4'de kullanabilir.

Ne uğraşması ne parası yahu, Sony yazılımı ücretsiz dağıtıyor, kurmasan bile çalışıyor zaten 😄
Sony'nin kendi oyunları eşit değil PC'ye çıkan tüm oyunlar. Sony'nin kendi oyunları ve bir kaç 3.parti oyun hariç o özelliklere ücretsiz erişim sağlayan oyun yok PC'de. PS4 neslinden kalma Dualshock 4'ü bile destekleyen oyunlar konu Dualsense olunca yazılım olmadan tepkisiz kalıyor.

Sony'nin kendi oyunları eşit değil PC'ye çıkan tüm oyunlar. Sony'nin kendi oyunları ve bir kaç 3.parti oyun hariç o özelliklere ücretsiz erişim sağlayan oyun yok PC'de. PS4 neslinden kalma Dualshock 4'ü bile destekleyen oyunlar konu Dualsense olunca yazılım olmadan tepkisiz kalıyor.
Sony oyunlarından bahsetmedim, o özellikler dediklerinizden bahsetmedim, kendi kendine mi konuşuyorsun hocam? Dualsense gayet de "tak çalıştır" çalışıyor Windows'ta.

Hocam eğer adaptive triggers ve haptic feedback için Dualsense alacaksanız şu anda o özellikleri iyi kullanan tek oyun PS5'e özel çıkan Astro oyunu.
Hocam bu iki teknoloji gerçekten mükemmel ama kullanamadığım sürece pek önemli değiller benim için. İstediğim ergonomik ve uyum açısından yüksek bir kol ve sanırım xbox controller bu saydıklarımı karşılıyor.

Hocam bu iki teknoloji gerçekten mükemmel ama kullanamadığım sürece pek önemli değiller benim için. İstediğim ergonomik ve uyum açısından yüksek bir kol ve sanırım xbox controller bu saydıklarımı karşılıyor.
Uyum açısından her türlü Xbox bir adım önde. Bir kere Windows ile Xbox aynı şirkete ait. Ergonomi ise Xbox yine aynı şekilde çoğu kişinin beğendiği bir yapıda fakat bu biraz sizin el yapınıza ve alışmanıza bağlı. Ergonomi için kendiniz bir teknoloji markette test yapsanız daha iyi olur.

@maxfan bu arada teknoloji anlamında Dualsense, Türkiye garantisi anlamında Xbox önde onu da belirteyim. Bozulma açısından her iki cihazda kronik problemli fakat Dualsense özellikle yeni teknolojiler sebebiyle daha çabuk bozulabiliyor.

Son düzenleme:
Dostum dualsense sadece call of duty oyunlarının adaptive triggerı için bile alınır benim dualsense' im yok alacağım. Xbox 9. nesil kolum var ama çok numarası yok kolun.

Xbox one controller kullanıyorum, yaklaşık 3 yıl oldu. Kendi uygulamasını da yüklemenizi tavsiye ederim o uygulama olmadan nadir de olsa kopmalar yaşanabiliyor. Zaten çok bir şey söylememe gerek yok memnun olmasam 3 yıl kullanmadan ps controller a geçerdim.

Arkadaşlar merhaba, bir durum güncellemesi yapmak istedim. Perşembe günü internetten Xbox 9. nesil controller istedim ve bugün kargo geldi. Kargo paketini açınca çok şaşırdım. Çünkü satıcı bana dualsense göndermiş. Tüm testlerini yaptım hiçbir sıkıntısı yok. Ne yapmalıyım sizce, iade edeyim mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı